Un alt mod de apreciere

unghii-cu-gel-300x225Nu stiu cum sunt altii dar eu, sunt mofturos rau in privinta aspectului unei persoane. Fac ce fac si nu ma pot abtine sa nu arunc o privire, fie ea cat de ascunsa , si tot incerc sa citesc prin felul cum arata , pretul sau expresivitatea unei persoane. Eu unul, nu prea ma dau in vant dupa mari petreceri. Dar cand am ocazia  prilejului de a participa, accentul meu este pus concret si fara nici un compromis asupra felului  party decent.

Sa fiu sincer, am fost dezgustat in dese cazuri cand am vazut persoane de amandoua genuri si sex , care uneori m-au lasat fara cuvinte ( la modul cel mai serios si negativ vorbind ) in portul si ingrijirea suprafetelor corporale.  Gen barba neingrijita, cosuri sau diferite matreturi prin cap, haine necalcate, miros sau unghii neingrijite.

Apropo’s de unghii, nu am sa uit niciodata  o domnita, care se dadea a fi sufletul unei petreceri, aniversari. Se parea ca ar fi fost ultima zi si unde mai pui ca dupa niste intrebari ( de rutina) am aflat ca era si copilul unui  patronas bine instarit care detinea cateva afaceri bine legate…

ReformBeauty
Daca tot a venit vorba despre aranjamentul si designul exterior al mainilor, am gasit nu demult , pe net, un site al carui obiect il avea chiar ingrijirea unghiilor sau diferite modele de unghii cu gel.

Oricum ar fi , uitandu-ma prin acel site , am vazut cat de important este sa iti ingrijesti unghiile, sa-ti faci o manichiura potrivita, si bineinteles, satisfactia prima, este si din partea unui barbat.

Cel putin asa cred eu. Cand te afli in sufletul unei petreceri sau cand stai de vorba cu cineva nou cunoscut, iti faci o idee la prima vedere vis’a’vis de acea persoana fata de cum arata. Si , sincer, niste maini cu unghii bine ingrijite, cu gel sau diverse modele, nu inseamna neaparat ca acea pesoana are numai fite. Poate totodata sa insemne  pretul pe care il pune pe designul personal, fie ele unghii adevarate sau modele de unghii false

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.