Un ajutor confortabil la instalatii electrice

PRAM 2Stim cu totii ( cel putin eu sunt sigur ca stiu) cat de importanta este instalatia electrica in casa, modul si utilizare si cat de mult conteaza realizarea, montarea corecta a acesteia. Chiar daca este  de cand blocul, chiar daca apartamentul este cumparat recent cu instalatia electrica refacuta, eu zic ca nu strica niciodata o verificare , asa, pentru linistea sufleteasca a oricarui .

In cele mai multe dintre cazuri, o instalatie electrica improvizata, facuta doar din dorinta de a avea cat mai repede acces la diferite utilitati, poate fi destul de periculoasa. Atat pentru noi ca si persoane dar si pentru imobilul si lucrurile pe care le detinem. Nu de multe ori, am avut ocazia, si vorbesc in cunostinta de cauza ( datorita meseriei pe care o prestez, aceea de pompier), sa vad destui oameni a caror agoniseala s-a dus intr-o clipa, datorita unor instalatii electrice realizate  sau exploatate necorespunzator. Mai mult decat atat, cred ca nimanui nu-i face placere sa se trezeasca cu oarece curent prin corp in momentul cand aprinde un banal intrerupator. Si aici, sunt foarte multi care acest lucru le-a fost fatal.

Daca nu suntem siguri ca instalatia noastra este in ordine, acum , exista posibilitatea unor masuratori si verificari PRAM, realizate in cel mai profesionist mod, un proiect in colaborare cu AREL ( Asociatia Romana a Electricienilor) .

Cel mai simplu mod de a avea o instalatie perfecta este apelarea la un specialist , electrician autorizat.

Electricalc.ro, aduce un plus de siguranta in imobilul detinut. O echipa de profesionisti care isi desfasoara activitatea pe toata aria Bucurestiului si limitrofe.

Acestia presteaza diferite servicii rapide si deranjamente la :

– lipsa tensiunii in locuinta

– avarii la instalatii electrice

-montare  intrerupatoare sau prize

– cablare internet si tv

-instalare de circuite suplimentare pentru masini spalat, AC, plita electrica

-montare protectie impotriva electrocutarii

-evaluare si verificare instalatie electrica

Echipa de profesionisti de la electricalc.ro  realizeaza instalatii electrice pentru intreaga locuinta, poate  moderniza tablourile electrice si chiar evalueaza riscurile de incendiu care se pot produce si previne producerea acestuia printr-o instalatie electrica realizata corect si de oameni acrediati sa o faca.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.