Surprize, cosuri si cadouri

Am vazut pe cineva primind un cos . Exact, un pachet frumos, cu dulciuri, spumant si cozonac italian.  Era ziua lui si vroia cu tot dinadinsul sa ne serveasca cu ceva special. Imi era foarte greu sa cred ca acel cos era facut de cineva, vreo ruda sau cineva apropiat. Pur si simplu , parea exact un cadou de care aveai nevoie.

Asta se intampla anul trecut in apropierea Craciunului. Da. Era chiar un cos de Craciun Marry Christmas , daca nu ma insel . Acum, cu fiecare sarbatoare sau aniversare , imi revine in atentie de acel cos si caut sa-mi aduc aminte bine denumirea magazinului care reusea sa fructifice prin design, artizanat si caldura, astfel de cadouri.

BoutiqueCadeaux.ro , caci asa se cheama elegantul  producator de cosuri cadou, imbina intocmai cerinta consumatorilor de a putea profita din plin de serviciul oferit. Astfel , in toate cazurile zilelor speciale si  sarbatorilor, aici ne putem orienta fara prea mult timp pierdut .

Sunt un consumator convins de dulciuri, in special cele cu ciocolata, asa ca daca ar fi sa aleg , sincer , un cos Sweet Flavour ar fi cel care mi-ar relaxa papilele gustative si nu numai . Biscuitii Amaretti si bomboanele de ciocolata pot fi o surpriza placuta in bolul cadou oferit in acest pachet.

Pe de alta parte , din categoriile de cosuri cadou cu specific italian, nu pot sa las nedescrisa prezenta minunatului Panettone , marea briosa sau minunatul cozonac italian care ti se topeste in gura , ciocolata cu lapte , ambalate cu gust intr-o valiza tip troller , numai buna de transportat si utila in alte situatii . Un cadou care poate fi de neuitat , placut si util totodata…

cos cadou trolley

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.