Stiri de ultima ora

Minciuni tvSuntem nebuni de legat. Cam asa ne-am putea numi, noi utilizatorii mass media, cei care cautam sa aflam din toate si prin toate mijloacele posibile  cele mai noi stiri. Ca doar pentru asta ne impopotonam cu tot felul de TV smart-uri, LcD-uri, 3D-uri si cat si mai cate gadgeturi de ultima generatie. Bine, asta pe langa faptul ca si smartphoneul poate fi folosit ca si tv. Si toate astea, in primul rand pentru a fi la curent cu ce se mai intampla prin iubita noastra lume.

Si ce sa vezi ? Stai cu gura cascata la auzul deja cunoscutei ,, Ramaneti aproape, urmeaza noi dezvaluiri in cazul…,, sau ,,Imediat dupa pauza venim cu noi informatii despre…,,

Si sta omul saracul , stau si eu, asteptand cele mai noi stiri . Si ce sa vezi…? Apare doamna si domnul pe post si prezinta exact aceleasi stiri din urma cu o zi, pe care tu te trezesti ca le stiai pe de rost. Aici iti pui oarecum intrebarea ; Oare am prevazut, am visat, sunt mediu ? Nu. Nimic din toate astea. Doar le-ai mai auzit in alta zi din urma.

Esti pur si simplu obligat sa asculti resturile din mass media. Si uite-asa invie Elodia, creste si rating-ul si vorba aia : ,, Am cu ce ma lauda,,…!

Related Post

4 Comments on “Stiri de ultima ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.