Romalimenta in industria alimentara

Urmaresc desori diverse manifestari si targuri ale caror scopuri este promovarea si sustinerea alimentelor romanesti, produselor neaose si delicateselor regionale, toate stranse intr-un buchet de gusturi, maiestrie si traditie.

Pana la urma , cel care isi da cu parerea si decide , este tot consumatorul , cel care vrea cu tot dinadinsul sa stie de unde provine produsul, cum a fost prelucrat si sa se convinga de autenticitatea lui.

Una dintre greselile pe care le fac anumiti producatori, este acela de a profita cu tot dinadinsul de cei slabi, consumatorii care nu-si permit o calitate mai buna a alimentelor si carora li se cuvine doar produsul cel mai ieftin si mai slabut calitativ , poate si periculos sanatatii.

Una dintre firmele care ajuta consumatorul sa faca o alegere corecta si sa se edifice asupra valorii produselor din carne si lapte, este Romalimenta.  Compania, vizeaza crearea unei imagini potrivite industriilor alimentare si bauturilor, aducand cat mai aproape dialogul  producator-vanzator.
romalimenta
Romalimenta, o federatie care aduce la un loc firme din industria alimentara si a bauturilor, cu scopul de a promova etica profesionala si comerciala impreuna cu sustinerea  intereselor acestora. Pe langa toate acestea , este alaturi de Ministerul Economiei si co-organizator al actiunilor de promovare a targurilor de profil si a exportului romanesc.

Pe langa studiul si analiza in jurul anumitor taxe alimentare, Romalimenta se declara in opozitie fata de un proiect care priveste infiintarea unui Registru a industriilor alimentare , practic un registru al aditivilor , in care se reusea eliminarea catorva prevederi de lege si normative.

Deci, Romalimenta,  o promovare si o sustinere a preparatelor din industria alimentara din Romania .

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.