Rezervoare de apa potabila si recipiente de pastrare a marfurilor lichide

Vara, cand vremea este secetoasa si apa din fantana scade, gospodarii sunt nevoiti sa isi aduca lichidul vital de la zeci de kilometri. Uneori acest lucru se intampla si in orase: se opreste apa de la robinet 2-3 zile si incepe dezastrul. Daca la sate, pe langa grupul sanitar din casa, oamenii mai au si o toaleta in curte, care este functionala fara sursa curenta de apa, la bloc, cand se opreste apa mai mult, aerul devine irespirabil, iar oamenii se duc la toaleta in institutiile din apropiere.

Schoellerallibert.com, producator container ibc s-a gandit insa la toate si a pus la dispozitia cumparatorilor aceste recipiente securizate ce pot fi transformate in indispensabilele rezervoare de apa potabila. Apa potabila pui in ele, apa potabila gasesti fiindca sunt sunt prevazute cu sistem ermetic de inchidere si nu cad nici gunoaie sau praf in ele si nu pot intra nici microbii, deoarece containerul este prevazut cu furtun si robinet. In plus dupa o utilizare pot fi spalate cu simtul raspunderii.
Doua-trei containere de acest tip asigura consumul de apa pentru zilele in care apa de la robinet se opreste. Un container poate fi folosit pentru apa de baut si prepararea mancarii, altul pentru apa menajera.Vara acestea pot fi lasate la soare sa se asigura apa calda. Gandite pentru productia industriala de lichide, containerele sunt la fel de utile si in gospodarii. In ele se poate pastra vinul, rachiul, zeama de varza si compotul.

La fabricile de detergent am vazut containere produse de Schoellerallibert.com pline cu sampon lichid, detergent lichid, uleiuri industriale, substante chimice care intra in componenta detergentilor si a samponului.
Sucurile concentrare din fabrici sau sucurile naturale pot fi pastrate tot in ele si cand este timp, containerele sunt golite in sticle mai mici.
Containerele acestea utile, din plastic rezistent, care pot fi spalate dupa utilizare si se mentin frumoase si la 10 ani de la cumparare au si marele merit de a fi pliabile. Ele nu ocupa mult loc, cand sunt goale, ci pot fi pastrate unele peste altele si devin voluminoase abia cand este nevoie de ele. Transportul lichidelor in aceste recipiente este mult mai eficient decat cel in masini-cisterne, care sunt greu de spalat, iar in cazul in care distribuirea lichidelor se face la mai multe puncte este greu de scos din cisterna cantitatea exacta de care este nevoie la depozitul respectiv.

Containerele pline sunt usor manevrabile fiindca pot fi luate cu utilaje de specialitate cu atentie. Avand o greutate relativ usoara de 107 kilograme goale, au capacitatea de a depozita un volum de 10 ori mai mare, adica 1192 de litri.
In depozit, gradul de stabilitate al lor este foarte mare datorita picioarelor solide. Antreprenorii ar trebui sa stie cui sa se adreseze, cand nu mai au unde pune marfurile lichide pe care le produc. Magazinul de ambalaje din plastic prezentat mai sus livreaza de urgenta la adresa indicata de client ambalajele dorite. De asemenea fiind si producator de ambalaje din plastic, cu o vechime de 53 de ani pe piata internationala, accepta sa fabrice ambalaje dupa proiectul clientilor sau dupa dorintele acestora.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.