Prima Casa la final

Cine nu a auzit de programul de finantare pentru Prima Casa ? Cred ca printre toti cei care si-au dorit un camin la inceput de drum ca si familie, acesta a fost primul subiect dezbatut  sau cel mai ravnit program al capitolului de imobiliare

Un program in cadrul caruia ,  Fondul National de Garantare a oferit 11.000 de garantii la inceputul acestui an si Guvernul a oferit fonduri de cca 450 mil euro pentru anul 2014 .

Cei care au solicitat cu preponderenta aceste credite , au fost tineri cu varste intre 26-35 de ani , aderand in special la apartamentele cu 2 camere. Pe langa Bucuresti , Cluj, Ilfov si Constanta , unele dintre cele mai ravnite au fost si apartamente noi in Iasi prin Prima Casa . Aici pot fi gasite diferite locuinte disponibile programului Prima Casa in zone mai mult decat acceptabile . Astfel , pe Colina Bucium, orice apartament masoara de la 50 la 80 m/p si dispune de o priveliste superba, liniste si departe de agitatia orasului.

IMG_2278

Prima Casa ,  nu impune un venit minim pentru cei care vor sa faca un credit ipotecar , orice persoana care obtine venituri putand profita de un astfel de credit. Creditul maxim care poate fi acordat este de 57.000 Euro unde venitul familial net trebuie sa fie de minim 3000 ron.

Sincer, raman la parerea ca in situatiile in care o familie este constituite de doi bugetari , pot adera fara nici o problema in cadrul acestui program dedicat celor care isi doresc o casa sau apartamente noi .

Astfel, programul se vrea a fi cerut, continuat si apreciat de public , in conditiile mentinerii unei rate de nerambursare a creditelor de 0,2 % , plafonul disponibil in acest moment al programului fiind 1,09 miliarde lei , potrivit unui comunicat al fondului.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.