Pe tava clientilor in florarii de 8 Martie? Flori criogenate de la CrioFlowers

Un cadou care este oferit cu orice ocazie speciala femeilor, intalnit la nivel mondial, sunt florile. Sunt o alegere inspirata, datorita frumusetii si puritatii lor, purtand o semnificatie deosebita. In fiecare cultura florile au o semnificatie aparte, insa trandafirii sunt din randul celor care inseamna mereu iubire, afectiune, practic cuprind orice sentiment frumos pe care un barbat il poate purta unei femei – fie sotie, mama, sora, prietena, colega, etc.

Pentru ca timpul trece pe nesimtite si ziua femeii cum o numim astazi, insa la baza Ziua Mamei – 8 Martie trebuie onorata cu o alegere pe masura. Publicul masculin mai ales abia asteapta sa afle cu ce il va surprinde florariile in acest an. Unii cunosc insa deja raspunsul in acest sens pentru ca au definit alegerile de Ziua Indragostitilor: trandafirii criogenati.

Varianta durabila a trandafirilor naturali – flori criogenate de la CrioFlowers

Criogenati sau obtinuri prin prezervare, dupa cum mai sunt cunoscuti acestia, sunt o recomandare de top si in ceea ce priveste florile potrivite pentru 8 Martie. Uscarea la rece reprezinta o modalitate interesanta de a pastra aspectul frumos al florilor pentru ani la rand.

Pentru cei dornici sa fascineze printr-un cadou bine ales, giftbox-urile, spre exemplu, asa cum se regasesc pe www.crioflowers.ro intr-o multitudine de culori, pot fi cumparate din florariile care au inteles ca sunt varianta care te poate ajuta sa faci diferenta. De altfel, poti avea in vedere o astfel de recomandare pentru floraria ta, daca te ocupi cu asta. Interesandu-te legat de ceea ce promite sa aiba vanzari, iti poti spori profiturile si tu cu ocazia zilei de 8 Martie.

Merita pretul unui astfel de trandafir? Alegerile pot viza atat cutii cadou ce contin un singur trandafir, cat si buchete intregi, trandafiri cu tija. In ce masura merita o astfel de alegere ramane sa concluzionezi tu. Despre faptul ca astfel de flori vor dura nici nu se mai pune problema. Atat timp cat sunt pastrate in conditiile recomandate, adica ferite de lumina directa a soarelui si de sursele de caldura de asemenea, sunt toate sansele sa reziste pana la 25 de ani.

De asemenea, pentru cei care se intreaba daca o astfel de achizitie va merita, cu siguranta ca pe langa surprinderea persoanei iubite cu ocazia zilei de 8 Martie, si felul in care florile se vor pastra va vorbi de la sine. Trandafirii criogenati, ca si alte astfel de flori, sunt nelipsiti astazi din randul buchetelor pentru mirese, intocmai pentru excelenta cu care rezista testului de timp.

O marca longeviva a sentimentelor de iubire cele mai profunde, trandafirii criogenati ar trebui sa fie nelipsiti din florarii in urmatoarea perioada. Sunt de altfel oricand o alegere pe care multi barbati vor dori sa o faca in detrimentul florilor pe care le-au tot oferit ani la rand partenerelor.

Descopera numeroase modele si culori, dimensiuni si texturi ale trandafirilor criogenati pe crioflowers.ro si, daca vrei sa sari peste drumul la florarie, comanda produsul preferat online, la un pret mai avantajos.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.