Pastreaza la rece cu Bilancia

Imi place sa descopar cate ceva nou si cum gasesc nu pot sa nu fac cunoscuta prezenta acelui nou, din orice domeniu . Cineva cu o micuta afacere  m-a intrebat de o lada frigorifica de congelare a diferitelor produse. Nu prea stiam ce sa-i raspund, deoarece nu prea am mai avut si nici nu prea m-a interesat cine stie ce astfel de produse.

Sa ma fac putin util, i-am spus ca am sa caut si sa vad ce gasesc ,, mai promotional,,… Ajungand la butoane, mi-am etalat cautarile de lazi frigorifice de congelare, lada frigorifica si toate despre frig.

lada congelare

Dintre toate, mi-a atras atentia un nume pe care nu-l mai auzisem sau poate nu i-am dat prea multa importanta si anume BILANCIA.

Aici, am gasit o multitudine de produse care m-au facut sa intru mai in detaliu fata de aceste produse si fata de firma Bilancia.

Aflu asadar ca firma este infiintata din 1992 si are sucursale in Bucuresti, Brasov, Iasi, Constanta, Timisoara, Sibiu si Cluj. Are la baza oferte de peste 72000 de articole  din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Colaboreaza cu parteneri din Europa, SUA si Asia. Pe langa aceasta variata gama de produse, Bilancia ofera si consultanta de specialitate  care cuprinde : realizarea de oferte in acord cu nevoile clientului,  training spacializat  pe utilaje in functie de locatie, mentenanta, transport , montare si punerea in functiune a utilajului.

Fie ca ai o mica afacere  sau un hotel luxos, poti profita cu incredere la serviciile si articolele de la Bilancia. Accesoriile si utilajele sunt utile atat in bucatarii, hoteluri , restaurante cat si in carmangerii, firme de catering,magazine alimentare, patiserii sau cafenele.

Dar revenind la subiectul de plecare, spuneam ca am gasit aici pe langa lada frigorifica de congelare pe care o cautam , si alte  utilaje de racire si pastrare a alimentelor si produselor din carne , semipreparate , etc. Printre altele , doritorii mai pot gasi camere frigorifice, accesorii depozitare la rece, mese reci, etc… Interesant este ca sunt disponibile mereu, si in cat mai multe si variate cantitati si capacitati. Lazile frigorifice cu capac, lazile frigorifice cu geamuri culisante, vitrine frigorifice verticale sau orizontale, fac doar o idee despre varietatea produselor de racire cu care Bilancia poate satisface toate gusturile…

 

 Modernizeza-ti casa si fa-o sa lumineze cu becurile speciale cu halogen. Cele mai bune modele din categoria bec cu halogen.

Fa-ti painea preferata asa cum doresti . Cele mai bune masini de facut paine

 

Related Post

One Comment on “Pastreaza la rece cu Bilancia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.