O ie romaneasca

Cati dintre noi mai stim de accesoriile purtate candva de bunicii  sau strabunicii nostri. Candva, acestea erau accesorii fara de care nu ieseau din casa sau le purtau ca si accesoriu util, simplu si comod.

Candva, intr-un concediu la munte, am vazut la o taraba de suveniruri si articole de imbracaminte cateva ii. Da , ie romanesca din in, un articol neaos romanesc . Mi-au placut nespus si chiar am zabovit ceva prin acele locuri in care timpul parca se dadea inapoi aducant un sambure di vremuri demult apuse.

Ajuns acasa, am cautat un magazin specializat si producator de ie romaneasca , de unde as fi putut sa achizitionez cateva astfel de articole pentru a le face cadou catorva persoane dragi.

ie-traditionala-romaneasca-cu-maneca-scurta-RL0120-1000x1500

RomanianLabel.ro s-a dovedit a fi unul dintre acele magazine ii romanesti , de unde puteam sa-mi aleg diferite modele si sa pot profita de preturile promotionale. Ma bucur pentru faptul ca poate macar asa, mai putem pune in valoare istoria si traditia unei natiuni , pentru ca doar asa mai putem avea ocazia sa readucem ceea ce majoritatea am uitat demult.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.