Ne imbogatim cultura cu Litera

Imi amintesc cu placere cat de mult imi placea sa citesc inca din copilarie, carti, reviste si mai apoi diverse romane care imi captivau atentia . Deseori, ajungeam sa ascund cartea cu povestiri sub cea de la scoala pentru a nu fi prins in fapt. Trebuia sa termin povestirea sau macar capitolul , nu ???

Citisem deja numeroase carti si cateodata eram pus in situatia sa vad filmul cu referire la acea carte. Eram deseori frustrat de faptul ca subiectul si scenariul este oarecum deosebit fata de ceea ce citisem.

Mai tarziu, aveam sa ma bucur de ceea ce citisem, multe fiindu-mi de ajutor in examene, in viata dar si pentru a-i  putea explica copilului meu cate ceva din ceea ce nu intelegea. Si astfel, credibilitatea este mai mare.

Pe tot parcursul scolii, oricarui copil ii va fi necesar un dictionar. Fie el DEX, dictionar de antonime sau sinonime 523sau paronime, acesta va face ca bogatia lexicala a limbii romane sa faca specificul acesteia si nu va trebui sa lipseasca de pe biroul copilului.  Pentru a putea intra in posesia unui astfel de dictionar, pe Litera.ro este cel mai potrivit loc. O vasta librarie online cat si magazine fizice in diverse zone ale tarii, librariile Litera aduc un surplus de documentatie si bogatie de studiu.

901Litera este locul unde te poti intalni cu romanele preferate,  care pot fi de multe ori subiecte de Bacalaureat sau alte examene, cum a fost acum ceva timp romanul Enigma Otiliei a lui G Calinescu.

Mai mult ca sigur ca incantarea va fi mult mai mare citind aventurile din Ciresarii lui Constantin Chirita, acei copii nazdravani care ne-au imbogatit copilaria cu intamplarile spectaculoase traite in expeditiile lor.

Libraria Litera, se poate considera una dintre provocarile culturale si uzuale care  face fata concurentei si poate crea succes pe piata de specialitate…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.