Mosul e Slide

 

Mosul cu sanioara

Ce, cum si de ce mai intarzie Mos Craciun cateodata. Eh, mai are si el momentele de slabiciune si de uitare. Cand ai atatea griji, nu ?  Sau poate ca, sacul fara fund, doldora de jucarii a cazut pe undeva … tocmai de sus din sanie.

Si da-i si te invarte si cauta toate acele jucarii, cauta sclipirea sacului cu cadouri, mai cearta renii care obositi si ametiti de atatea rotocoale pe deasupra pamantului, isi pierd concentrarea si mai , mai sa nu te intelegi cu ei. Si n-ar fi nimic daca undeva, departe , nu s-ar vedea putin din lumina rasaritului, stelele pierzandu-si din sclipire si deznadejdea parca-si face loc din ce in ce mai mult in inima Mosului. ,, Ce vor spune copiii, cum voi mai da ochii cu parintii carora le-am promis ca negresit voi ajunge ?,,

Pana la urma scoate lista cu toti copiii, si mai da o ocheada printre cei care i-au scris. Ii sare in ochi o scrisoare in care un copil ii cere o simpla pereche de casti  de la SlideDesign la care sa-si asculte muzica preferata.

Astfel in sacul de rezerva si-au facut loc Gandacelul Skidum, Avika , jocurile distractive si Gadgeturile de la SlideDesign.ro , motivul pentru care minunea prinde viata, Mos Craciun si-a reluat locul la pupitrul saniei Fermecate si parca seara magica de-abia acum incepe.

Cu entuziasmul demn de invidiat, cu HoHoHo si cerul sclipitor, Mosul se grabeste sa-si duca la indeplinire planul bine pus la punct. Si, parca se simt si cativa fulgi de nea …?

Totul de la o simpla scrisoare, al unui copil, care vazuse el candva , intr-un magazin online , o pereche de casti.

 

Related Post

3 Comments on “Mosul e Slide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.