Mirosul unei placeri

Recunosc si nu mi-e rusine sa spun ca nu am pus mare accent pe look sau fashion, sa stau timp indelungat in fata unei oglinzi , sa fiu nemultumit de cum arat inainte sa plec undeva.  De multe ori , folosind doar after shave-ul dupa ras sau o apa de toaleta cand si cand, mi se parea ca este de ajuns.

Insa aveam sa inteleg mai tarziu, ca aceste lucruri conteaza foarte mult atunci cand esti in contact cu lumea si nu numai. Pur si simplu, trebuie sa te simti tu in regula pentru ca mai apoi sa poti aparea, si ,, sa fii judecat de ceilalti,,.

Intotdeauna, prima impresie va fi cea mai hotaratoare . Astfel ,daca vei aparea la un interviu direct de la locul de munca, de unde ai plecat in graba, sau fara sa mai pui accent pe anumite embleme in materie de imbracaminte , frizura sau prospetime revigoranta a corpului, atunci risti  in proportie de 70% sa fii respins .

Candva , ma intalnisem cu un vechi prieten, pe care nu-l mai vazusem din scoala primara. O tinuta perfecta , casual, insa cu gust si la obiect. Pe de alta parte , odata cu tinuta ,mi s-a parut destul de echilibrat mirosul  clar si evidentiat dintr-o gama de  parfumuri pentru  barbati cu pretentii  . Unii ar spune ca accentul pentru parfumuri este pus in valoare mai mult de femei. Insa cateva studii au dovedit ca unii barbati sunt chiar mai mofturosi in ceea ce priveste echilibrul look-parfum… parfum barbati

Cel mai important lucru este folosirea frecventa a unor game de parfumuri originale si esentiale , asta daca vrem sa ne punem in valoare tinuta si bunul gust .

Totodata , multi dintre noi, barbatii, nu am reusi in totalitate sa alegem un parfum fara ajutorul unei femei. Cateodata este important sa intrebam pentru a sti cum le-ar place celor de langa noi sa mirosim . Pentru asta , suntem mai mult decat nevoiti sa platim un tribut marcant , constand bineinteles in ce altceva , daca nu in daruirea de parfumuri de dama potrivite , unul dintre cele mai doveditoare si hotaratoare cadouri pentru o femeie…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.