Maxigel – util pentru business

Idei , idei si tot mai multe esecuri. Cam asa se poate caracteriza incercarile de a reusi intr-o afacere sau mica afacere, atunci cand cauti sa faci din nimic ditamai businessul. Cam asa se pot plange multi dintre micii intreprinzatori cand sunt intrebati cum le merge.

Nu merge , nu merge. Ideea este sa vedem si cat poti investi intr-o afacere pentru a putea avea rezultatele scontate pe viitor. Dar nu deodata.

Eu am un prieten care prin anii imediat urmatori  Revolutiei din ’89 si-a inceput o viata in care incerca sa-si castige singur si fara obligatii painea. Ba vindea pe la diferite tarabe, ba cara nu stiu ce marfa de la o unitate la alta, ba facea servicii de curierat, etc. Cativa ani nu am mai stiut nimic de el.  Acum cateva zile,asteptand pe cineva intr-un cartier al orasului, atentia mi-a fost atrasa de un market, un magazin cu de toate al carui nume mi se parea cunoscut . Intru si daca tot sunt acolo , ma gandesc sa-mi iau o cafea . Un expresor de cafea cu un design modern , iti dadea impresia ca de acolo poti bea cea mai buna cafea.  Si pe buna dreptate, chiar avea un gust deosebit.

espressor

O lada frigorifica care pare a fi noua , imbogateste mobilierul magazinului dand un aer fresh si siguranta a alimentelor. Sotia ma suna sa imi aminteasca sa nu uit sa iaufructe din piata. asa ca daca tot sunt aici, caut raionul cu fructe si il gasesc destul de usor. Nu aveam cum altfel . Aranjate in rafturi metalice, pe sortimente, gasesc cam tot ce vreau.

raft legume

-,, Sefu, vreti sa veniti putin ? ,, striga domnisoara de la casa de marcat.. Ma uit in spate si ,,Seful,, era chiar prietenul meu , cel care vindea la tarabe. Ne-am salutat si printre alte discutii, la o cafea, mi-a povestit cum si-a facut afacerea , care ii mergea destul de bine. Nu m-am putut abtine sa nu-l intreb despre mobilierul si dotarile interioare . Aflu ca Maxigel.ro a facut posibila toata ideea de amenajare in magazinul cu bun gust.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.