Let’s video chat

Cand auzi cuvantul videochat , vorba si gandul iti zboara din start la  femei in cele mai deocheate ipostaze si imagini. Dar printr-o definitie destul de plauzibila si convingatoare , sustin ca cineva care este angajatul unui videochet, nu face altceva decat sa-si faca activitatea detinuta prin contractul de angajare pentru un job.  Mai pe inteles, nicidecum numai subiecte tip adult-non adult. Ba din contra , intr-un videochat iti poti exprima liber, fata de cineva diferite sentimente sau probleme uzuale , oricare dintre atitudini in fata unei camere web.

Privind videochat-ul  dintr-o alta latura , tind sa cred ca acele femei care isi au job-ul in videochat, sunt destul de sigure, puternice si stabile . Totul se poate deslusi intr-o singura discutie unde clientul isi poate da seama cat de abila si sclipitoare poate fi partenera din fata sa.

3-1

De fapt, nimic nu este ilegal intr-o afacere de videochat.  Un Studio videochat, este administrat de o societate comerciala romana, care face angajari cu forme legale , asta insemnand ca toate taxele la stat sunt platite.

Tinand cont ca este o activitate ce implica diferite programe si softuri,  un studio de videochat, foloseste doar softuri acreditate si cu licenta, respectand de asemenea toate legile si obligatiile in vigoare.

Deseori, am intalnit femei care imi spuneau ca lucreaza intr-un studio videochat. Bineinteles ca au urmat , normal, intrebari de genul : ce faci, cum faci, numai atat , nu si altceva, cat te platesc, etc… Am primit si cateva raspunsuri :

Pareri...
Este destul de important sa stii sa discuti, sa-ti creezi tu singur atmosfera din preajma ta . Este destul de eficient sa ai un aspect ingrijit si sa-ti poti face prieteni printre potentialii clienti. Depinde de tine cat de bine te descurci sa vorbesti, sa zambesti si sa reactionezi la orice gluma, grimasa sau rautate. De obicei, trebuie sa arati o aura de energie pozitiva atunci cand esti in fata camerei. Pentru a fi model intr-un videochat, pe langa imaginea sexi , va trebui sa emani ambitie,seriozitate, cultura generala si nu in ultimul rand , cunostinte de limba engleza.

Deci, in videochat, perseverenta, disciplina si seriozitatea , va face din fetele care lucreaza in studio sa devina un model de succes…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.