Instantanee pentru o viata de la nunta voastra

Unul dintre cele mai fericite momente si evenimente din viata noastra, este fara doar si poate, casatoria. De aici pleaca practic orice implinire, orice posibilitate si cantarire al realizarilor sufletesti. Bine, asta in momentul si pe baza principiilor cu care isi doresc sa traiasca diferiti oameni. Dar majoritatea, cred ca la asta visam si ne dorim in ”acele momente”…

Totusi, chiar si atunci cand ne hotaram sa facem pasul cel mare, incepe un adevarat maraton, in majoritatea cazurilor destul de apasator si stresant. Incepand de la alegerea tinutelor (care nu sunt deloc usor de stabilit si realizat), locatia in care se va tine evenimentul, meniul, muzica care trebuie sa faca parte din factorii principali ai petrecerii, video si foto, care vor fi fara nici o indoiala factorii de traire a momentelor de atunci, peste ani si ani!

Cand vorbim despre foto si video, nu putem sa alegem decat din portofoliile unor fotografi profesionisti pentru nunta, pentru a ne bucura cu adevarat de momentele frumoase de la eveniment, momente care le vom parcurge cu drag si entuziasm, atat noi cat si copiii nostri.

Unul dintre cele mai apreciate si impresionante portofolii le-am gasit pe jadoris.com, unde imaginile inedite aproape ca spun povestea celor care se casatoresc si aleg sa isi uneasca destinele. Cadrele sunt executate cu atentie, fotografiile sunt de calitate si daca le privesti, iti vei da seama ca pe undeva, minunatat lume a instantaneelor prinde viata in mainele profesionistilor.

Vezi Portofoliul JADORIS

In principiu, daca ar fi sa caracterizam dupa cele mai tari mofturi, principii sau idei, fotografiile de la sau de nunta, ar trebui sa fie cele mai apreciate, atat din punct de vedere tehnic, dar si emotional sau motivational. Acum cativa ani, nu erau posibilitatile de a folosi tehnologii de ultima generatie, aparate foto profesionale, blitz-uri sau telecomenzi care sa ne ofere posibilitatea de a obtine acele foto cu efectul wow!!

Cred ca nu suntem putini cei care ne trezeam intr-un studio vechi,  in fata unor fundaluri frumoase, cu lumina orbitoare batandu-ne in ochi, facand cateva fotografii de cuplu, in care ne mai pierdem cu nostalgie si sentimente sincere. Totusi, astazi, acele fotografii pot fi realizate chiar outdoor, fara a mai fi nevoie sa mimam acel peisaj intr-un studio foto…

Insa acum, Adina si Andrei de la Jadoris, acesti Jadorisica & Jadorisel, au un singur tel, bine stabilit si pus la punct. Un obiectiv prin care sa  isi multumeasca ”publicul” si o determinare care le da posibilitatea sa isi desavarseasca ideile si planurile in cel mai frumos mod, FOTOGRAFIA…Si fotografia de nunta, de eveniment este pe buna dreptate cea mai potrivita pentru cei doi.

Suntem Adina și Andrei, un tânăr cuplu îndrăgostit de fotografie și de frumos. Ne place să spunem povești, însă fară cuvinte doar cu ajutorul fotografiilor noastre și ne bucurăm de fiecare poveste ca și când ar fi povestea noastră.

Urmărim să surprindem spontaneitatea, imprevizibilul și momentele unice, încercăm să vă spunem povestea în modul nostru unic, cu voi ca personaje principale , o poveste ce veți vrea să o revedeți peste ani și ani. Credem cu adevărat că acesta este cel mai bun mod de a spune o poveste și abia asteptăm să o spunem pe a voastră

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.