Despre videochatul zilelor noastre

Din anul 2000 au inceput sa se schimbe atat de multe incat am asistat parca la o redefinire a lumii. Pe langa denumirile de iti vine greu sa le pronunti, exista si locuri de munca neconventionale. Din aceasta categorie face parte si videochatul.

Ce nu stiu multi este ca domeniul are conditii aparte si pe cat de controversat este in viziunea unora, pe atat de bine le merge celor care activeaza in domeniu. Cert este ca despre videochat se pot spune multe, dar acum ma rezum sa dezbat controversa job-ului in sine.

Videochatul, intre pudoare si modernism

Stiai ca…pentru a fi model de videochat nu trebuie sa te intalnesti, fizic, in persoana cu persoanele cu care conversezi? Totul se rezuma la intalnirea online – ca si cand ai discuta cu amici de oriunde in lume. Este exact acelasi lucru pe care il fac modelele de videochat. Asa ca rezumand totul la o conversatie online, la un schimb de replici, nimic nu mai pare definit de imoralitate, asa e?

De asemenea, se pare ca un model de videochat poate activa pe platforme non adult. Cred ca intelgi mai bine acum despre ce este vorba. Conversatiile nici nu trebuie sa aiba o tenta deocheata. Stii ca de multe persoane intra aici pentru ca isi doresc doar sa aiba parte de o companie, sa se confeseze, sa lege prietenii, sa se planga de o zi proasta si asa mai departe?

In plus, fetele care devin modele de videochat sunt si ele mame, matusi, studente. Una din ele poate fi colega ta, poate vecina de la 3, poate verisoara ta. Si desigur se prea poate nici sa nu stii pentru ca acest tip de job are conditiile sale de confidentialitate. In primul rand, intelege ca un model nu este femeia fatala de pe catwalk; feminitatea este atat de diferita asa ca va conta mai mult sarmul decat dimensiunile perfectiunii. Nu suna deloc a superficialitate, asa e? Atunci de ce sa tratezi subiectul in sine cu superficialitate?

In al doilea rand, jobul de acest gen are un grad ridicat de confidentialitate. Asta inseamna ca studioul in cadrul caruia lucreaza modelul nu va dezvalui datele sale. De asemenea, site-urile pe care acestea activeaza sunt din strainatate, deci nu vor putea fi reperate, daca se poate spune asa. Nu traiesc teama de a fi vazute pe site-uri, cu gandul ca oamenii din jurul sau o vor judeca.

La ora actuala in Romania activeaza numeroase studiouri de videochat. Nu este acesta un motiv in plus sa credem ca lucrurile merg ca pe roate? Un alt motiv pentru care nu trebuie sa fie discreditate. Poate ca ignoranti sunt tocmai cei care nu inteleg jobul, care nu stiu cum se desfasoara, care prefera doar sa se rezume la etichetari gresite. Fiecare este liber sa aleaga drumul sau in viata, dar asta nu inseamna ca trebuie in egala masura sa judeci si alegerile altora.

Ca o concluzie, educatia in termeni moderni ne indeamna la ora actuala sa fim mai deschisi la minte, open minded cum ar spune americanii. Ca drept dovada, jobul de model de videochat este deja unul legal, cu toate conditiile si beneficiile pe care le avem cu totii la orice alt tip de job.

Related Post

One Comment on “Despre videochatul zilelor noastre

  • Intr-adevar, industria de videochat este de ceva ani in ascensiune vizibila, tot mai multe studiouri apar, oferind sansa modelelor sa-si schimbe viata intr-un mod pozitiv. Este un sector de munca prolific in Romania de care se bucura curjoasele fete care nu se afunda in parerea mentalitatilor invechite, si bine fac!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.