Daca-i brand, BrandGsm sa fie

Backup_of_logo-procellbrand-8cm-300x76

IMGA0765In urma cu cateva zile , am avut marea placere de a o convinge pe fiica-mea sa-si cumpere in loc de telefon , o tableta micuta, de 7 inch si anume Allview Speed City. Odata achizitionata, bineinteles ca intra si pe mana mea, iau la cunostinta despre optiuni, folosinta si imi dau seama ca ceva din ce ar mai trebui nu se completeaza in pachetul standard, si aici ma refer la huse, folii de protectie,casti, incarcator masina. Si de ce spun asta ? In primul rand, riscul de a o scapa pe jos si a deteriora atat carcasa cat si ecranul este foarte ridicat. Din start ma gandesc la o husa si o folie de protectie, stiti cum sunt copiii…

Instant, dau cautare la accesorii pentru tablete si gasesc pe net BrandGSM

Ma uit buimac, si nici nu stiu de unde sa aleg. Varietatea de branduri care-mi joaca prin fata ochilor, imi iau ochii si cand ma dezmeticesc, imi propun sa caut printre toate accesoriile, incet si cu admiratie. Cateva dintre accesorii mi se par destul de ok pentru micuta tableta si sunt hotarat sa nu plec pana nu comand. Pe multe dintre siteurile de profil nu am prea gasit ce-mi trebuia. Aici insa , totul se schimba. Originalitatea produselor e la ea acasa…

Ma opresc la ,,Standul virtual,, ODOYO si vad deja folia de protectie care m-ar interesa, si compatibila cu tableta mea. Mai fac un tur pe la ODOYO si acum altceva ma intereseaza.

35

Culoarul INCIPIO ma face atent si intru. Husele pentru tablete te invita asemeni missurilor de pe podium sa le admiri si sa le incerci. Iau contact cu variatele modele de huse de protectie , si ma bucur enorm ca sunt aici.  Imi imaginam ca va fi un adevarat calvar sa caut si totodata sa si gasesc ceva atat de usor.

190

Iarasi un nume imi atrage atentia si SwissCharger si vad ceva destul de elegant si anume , o pereche de casti  , care cred eu ca-mi vor alinta auzul ,linistea si  ; cand este muzica, lumea ti se pare mai frumoasa, nu ?

10

 Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe  GamersBlog

 

Related Post

2 Comments on “Daca-i brand, BrandGsm sa fie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.