Cum te poate muta o firma

Nu conteaza unde, ci cum…! Da , este dificil si extraordinar de greu sa te muti cu catel, cu purcel, cu tot neamul. Mi s-a intamplat mie cand m-am mutat intr-un nou apartament, mi s-a intamplat tot mie cand am fost nevoit sa ajut pe cineva sa se mute dintr-un loc in altul, vi s-a intamplat sigur si voua si nu cred ca este cineva sa-mi spuna ca a participat la o astfel de activitate  si sa nu-i fie greu.

Si unde mai pui ca eu , de bine , de rau, stau la parter . Dar ce te faci cand omul sta tocmai haaat…. de la etajul patru +….AA015156

Mai in vara , tot imi spunea un amic din Bucuresti sa merg sa-i vizitez noul sediu de birou al unei mici firme pe care o patroneaza. Bineinteles, nu era asta o oportunitate, dar am tinut mortis sa-l intreb daca si-a adus si sacul de box pe care il avea in vechiul loc. Tinea mult la el si era un mod prin care se ,, destresa,, cand vreun angajat ii pricinuia oarece necazuri sau cand fiscul isi facea datoria.  Stiind ca firma si biroul se afla intr-o casa bine sarita de 250 mp, eram tare curios cum  si cand a reusit sa-si mute toate lucrurile, mobilierul impunator din trei camere, facut la comanda, imprimante si decoratiuni,  tablouri si covoare. Asa mi-a spus toata povestea simpatica din spatele unei mutari fara griji. O firma care se pune la dispozitia clientului cu tot arsenalul, incepand de la sfaturi pana la transportul si asezarea celor necesare, mobilier, tablouri, opere de arta, etc….

Unul dintre cele mai eficiente servicii in domeniu de mutari, este  Te Mutam   si presupune una dintre cele mai moderne idei in transportul, protejarea si usurinta  scaparii unor griji in plus pentru mutare.

In serviciile acestei firme , intra totodata si sfaturi utile de impachetare si modul de transport, informatii despre cum sa-ti protejezi bunurile de la incarcare pana la descarcarea si asezarea pe pozitie.  Se pare ca baietii au o organizare destul de rafinata si experienta pe masura in ceea ce priveste o mutare ca la carte.

Asadar , povestea colegului mi se parea destul de ok, tinand cont de cat de mult chin este sa faci atatea drumuri, sa cari cu te miri cine si cine mai stie ce si cat iti mai cere. Pana la urma, este de apreciat . Dai un ban dar te scutesti de grii , gen : Cu ce o duc, cu cine o car,cat dureaza si mai ales cum….

Omul mi-a relatat din start ca baietii de la firma TeMutam.ro, au avut grija sa-i explice cum sa impacheteze diferite lucruri si mai ales, si cel mai important factor, demontarea si montarea mobilierului care sunt incluse in pretul si oferta companiei.

Practic, omul meu, s-a programat cu o saptamana inainte, a stat fara nici o grija si unde te trezesti ca esti mutat fara sa-ti dai seama si fara sa ai de ce te sterge pe maini. Si , normal. Mi-a spus ca sacul de box este intr-un loc sensibil si de-abia asteapta sa-si verse nervii cu orice ocazie.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.