Cum sa alegi cel mai bun curs de engleza

Cea mai mare a parintilor isi doresc ca cei mici sa invete limba engleza ca o a doua limba straina. Cursurile la scoli private sau institutii sunt cele mai populare in cea mai mare parte a lumii, nu numai in Romania. Una din cele mai cunoscute institutii unde se predau engleza copii este ILSC, din Bucuresti. Aici nu numai copiii, ci si adulti pot sa invete limba engleza sau o alta limba, cu profesori speciali, intr-un cadru modern si dotat la standarde interantionale. Cursurile sunt perfecte atat pentru incepatori, cat si pentru cei care vor sa isi imbunatateasca nivelul de limba engleza. De ce sa alegi cursurile de la ILSC?

Vrei ca cel mic sa vorbeasca engleza fluent? Iti doresti sa aiba celebrul accent britanic? Atunci ILSC este perfecta. A invata sa vorbeasca limba engleza este diferit de a invata sa scrie. Copilul tau poate sa isi imbunatateasca vorbitul doar prin practicarea regulata. Este exact ca mersul pe bicicleta. Nu inveti doar uitandu-te, ci practicand cat mai des. Acelasi lucru se aplica si cand cel mic invata engleza. La ILSC se practia conversatia in limba engleza, ceea ce il va ajuta pe micut sa se dezvolte cat mai mult in acest sens. Desi profesorii nu sunt englezi, pregatirea lor este atat de buna, incat nici nu iti vei da seama ca nu sunt nascuti in Anglia. Il vor invata pe copil accentul perfect si pronuntia clara. Copiii au avantajul de a invata mai repede si mai bine decat adultii si daca invata de la profesori dedicati si bine pregatiti, vor avea toate sansele sa isi insuseasca aceasta limba cat mai corect.

Cea mai buna metoda de a invata o limba straina este practica intensa. Cursurile de la ILSC se vor baza foarte mult pe acest lucru. Desi se va face si gramatica sau alte reguli, acestea vor fi intercalate in curs in asa fel incat sa nu puna presiune pe elevi. Vor fi aplicate in cat mai multe situatii pentru a se inradacina in memoria copiilor. A pune prea mult accent pe regulile de gramatica nu este cel mai indicat mod de a preda, pentru ca elevii pot sa faca mult mai multe greseli. Gandeste-te ca cei mici sau chiar unii adulti nu vor intelege intocmai explicatiile academice. Insa, metoda de la ILSC va face in asa fel incat aceste notiuni si reguli ale gramaticii sa fie introduse natural, fara a bulversa elevii.

Invatarea limbii engleze este un proces. Trebuie practicata cat mai mult pentru a ajunge la adevarate performante. Cu ILSC copilul tau va face toata practica necesara pentru a invata si a-si imbunatati nivelul de limba engleza. Asadar, se pare ca ILSC este cea mai buna alegere. La aceasta concluzie am ajuns si eu dupa ce copilul meu a studiat o perioada aici. Acum, nu numai ca vorbeste fluent, insa are cele mai bune rezultate si la scoala. Toata lumea ii prevede un viitor stralucit pentru ca am avut inspiratia de a-l inscrie la ILSC, unul din cele mai bune centre de predare a limbii engleze.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.