Cu ochi mai buni

Cineva imi spunea ca i s-au evidentiat ridurile de la ochi , in colt din ce in ce mai tare. Avea practic niste ,,santuri,, destul de intense . Parea una dintre persoanele  care nu se odihnesc indeajuns sau nu au timp destul pentru ele.

Dupa cateva sfaturi si idei cerute printre prieteni, cunostinte , treaba a devenit parca elucidata. Toate acestea se datorau faptului ca in zilele cu soare sau cu zapada orbitoare, a observat cum aceste efecte deranjau privirea si era nevoit sa stranga putin , sa priveasca cu ochii intredeschisi. Practic o contractie a muschilor fetei , facea ca in desele si repetatele strangeri, ridurile sa devina o forma a fetei .

Situatia a fost rezolvata printr-un simplu mod. Portul ochelarilor de soare in astfel de situatii era cel mai indicat. Nu numai pentru el ci si pentru noi toti.  Dupa nici cateva saptamani dupa ce si-a achizitionat  o pereche de ochelari pentru barbati de la Lensa , ridurile  nu mai pareau asa proeminente ca mai inainte. Bineinteles, urmand si un tratament pentru hidratarea pielii si cu ajutorul ochelarilor, toate acestea aveau sa ramana in timp doar o amintire.

ochelari lensa

Dupa un timp, ochelarii Lensa au devenit indispensabili atat vara cat si iarna , datorita materialelor usoare si rezistente, comoditatii si nu in ultimul timp elegantei acestora. Pe Lensa.ro sunt disponibile game variate de modele , ochelari de soare pentru femei , barbati dar si ochelari pentru copii in culori diverse, cu lentile polarizate si protectie 100% cu valoarea UV 400 pentru prevenirea afectiunilor in urma expunerii la soare .

Ochelarii Lensa sunt ideali pentru agrementul estival dar si pentru alte forme de petrecere a timpului liber sau distractie .

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.