Costurile de cazare diminuate cu containere santier

In intreaga lume, muncitorii din constructii primesc salarii multumitoare si multe alte facilitati deoarece:
-munca lor este grea si responsabila
-se construieste mult peste tot si este nevoie de zidari.

De pilda constructorii din alte tari, care obtin un post in Germania sau Israel au si cazarea asigurata si in plus primesc si o masa calda pe zi, alocatii generoase pentru copii, in timp ce orele suplimentare sunt platite foarte bine.
In ultima vreme, la anunturile de angajare a zidarilor se specifica faptul ca se asigura si cazarea muncitorilor. Stiu echipe intregi de muncitori care au fost cazate la vile sau hoteluri si cheltuielile au fost uriase.

Sa zicem ca se negociaza la grup, dar cheltuielile tot sunt mari, asa ca mai bine se asigura containere santier in care muncitorii sa se simta ca la hotel. Acesta investitie se amortizeaza rapid si este facuta pentru toate lucrarile pe care reuseste firma sa le ia oriunde in tara, containerele putand fi relocabile cu usurinta, cand santierul se muta.
In multe privinte este mult mai bine ca muncitorii sa locuiasca pe santier. Iata cateva dintre acestea:

-dimineata incep programul la timp. Daca ar merge cu microbuz pus la dispozitie de firma, s-ar cheltui mult si cand in trafic sunt blocaje, constructorii ajung tarziu pe santier si incep mai tarziu munca. Cazati in containerul din curte, ei nu mai au nicio scuza sa intarzie.
-echipa poate lucra pana se intuneca si termina lucrarea mai repede. Se pot acorda premii si sporuri oamenilor, sa fie stimulati sa lucreze mai mult si mai bine
-stiind ca echipa doarme in curtea santierului, nu se mai fura nimic si paznicul are mai mult curaj, realizand faptul ca nu este singur.

Containerele de locuit pe santiere sunt facute pe structura de otel inoxidabil, care nu rugineste si rezista mult timp, iar peretii exterior sunt placati cu tabla galvanizata, ceea ce inseamna ca aceasta constructie este usoara si izolata termic si fonic datorita spumei Hekimpor de cea mai buna calitate. Muncitorii stau de drag in aceste locuinte care au sunt decorate cu lambriuri fine de PVC si au asigurat tot confortul. Grupurile sanitare si cabinele de dus pot fi asezate separat, iar containerele de locuit facute la comanda dupa dimensiunile oferite de client.

In cazul in care managerul comanda un container urias, stiind ca are peste 30 de muncitori, acesta poate fi compartimentat judicios sau pot fi comandate mai multe containere mici. Conditiile de cazare se reflecta in dispozitia oamenilor de a munci de a doua zi. Este bine ca dormitoarele sa fie spatioase si fiecarui angajat sa i se asigure un spatiu suficient de odihna, iar calitatea somnului sa fie cea mai buna. Multe paturi inghesuite intr-un spatiu mic inseamna aer inchis, nervozitatea, incalcarea dreptului la intimidate.

Climatul trebuie sa fie destins, muncitorii sa isi poata alege colegii de camera, sa se simta bine si sa nu apara certuri care sa degenereze in violenta.
Cu o vechime de 18 ani pe piata containerelor din Romania, producatorul-furnizorul Cabine-containere.ro realizeaza containere de dormit pentru santier la comanda clientului, iar acesta poate intreba direct muncitorii cum prefera sa fie dormitoarele lor.

Containere santier vin prevazute cu instalatii electrice si sanitare cele care sunt prevazute cu vase de toaleta si chiuvete.
In prezent, muncitorul de pe santier se simte la locul de munca la fel ca acasa, fiindca i se asigura tot confortul in aceste case mobile in care isi poate asigura igiena personala, doarme linistit, isi face de mancare si se uita la televizor. Toate instalatiile sunt responsabil facute, astfel ca prizele au impamantare, iar faptul ca locuintele-containere sunt prevazute pe roti faciliteaza mutarea dormitoarelor dintr-un loc in altul.

Cabine-containere.ro este distribuitor autorizat pentru Romania si detine certificarea ISO care garanteaza Managementul Calitatii, acest act dovedind ca:
-toate constructiile din prefabricate respecta standardele de calitate. Acestea sunt facute responsabil si din cele mai bune materiale si cei care locuiesc in ele nu au motive sa se teama de imbolnaviri sau de raniri.
-aceste containere, indiferent de utilizarea lor, sunt prietenoase cu mediul.
In concluzie, aveti firma de constructii si echipe de zidari si nu stiti unde sa ii cazati cat mai ieftin, dar sa aiba si conditii?
Raspunsul se afla in acest material: firma Cabine-containere.ro va aduce tot ceea ce comandati la adresa indicata, cat mai repede si solutia este una dintre cele mai ieftine, fiindca in containere puteti caza multe echipe in toate locurile din tara in care veti avea lucrari.

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.