Corpuri de iluminat eficiente pentru casa ta

Amenajarea unei locuinte presupune luarea de decizii peste decizii, mai ales cand dorinta este de a obtine un decor de impact, modern si alineat tendintelor. Cu rol esential in design-ul per ansamblu al fiecarei incaperi sunt corpurile de iluminat. Nu doar aspectul acestora si stilul in care sunt create, ci si pozitionarea strategica sunt aspecte care pot face diferenta in ceea ce priveste diferenta finala.

Cine isi doreste sa obtina un decor cu adevarat iesit din comun, dar intr-un sens bun, va investi atat timp, cat si pasiune in aceasta directie. Nenumarate modele inedite de corpuri de iluminat care exista la ora actuala in magazinele de profil nu fac decat sa iti ingreuneze decizia, mai ales daca nu te-ai hotarat asupra unui stil dupa care sa te orientezi.

Pe cat de complicat pare la o prima privire sa alegi corpuri de iluminat pentru casa, pe atat poate fi de simplu atunci cand ai cateva repere bine definite la care sa te raportezi. Indiferent de proiectul pe care il ai in plan, este ideal sa ai in vedere atunci cand alegi corpurile detalii ca: tipul de iluminare, camera destinata, montarea, sursa luminii, dimensiunea camerei, precum si stil.

Corpurile de iluminat si cum te raportezi cand le alegi

Camera in care le vei folosi este poate aspectul cel mai important, cel cu care trebuie sa incepi cautarea. Este o camera in care vei desfasura treburile casnice, un spatiu destinat relaxarii, biroul, baia? Pentru ca fiecare camera are o menire prestabilita, iti ramane sa alegi corpurile in functie de categoria din care fac parte, precum si de intensitatea lor. Daca esti genul sensibil la anumite lumini, spre exemplu, nu uita sa ai in vedere asta.

Pozitionarea lor este de asemenea un aspect de interes. Lumina de lucru din birou este in mod definitoriu de interes pentru tine daca petreci mult timp intr-un astfel de spatiu. Cand stii ca urmeaza sa te destinzi cu activitati diverse pe seara sau noaptea, fara o luminare corecta nu ar trebui sa petreci timpul in camera cu pricina. Poate nu intr-un caz particular, dar repetat se va reflecta asupra sanatatii ochilor tai, vei resimti oboseala generala si alti factori pot avea impact negativ asupra ta.

Fiecare incapere trebuie sa fie propice activitatii desfasurate in general in cadrul ei. Pentru ca atmosfera este esentiala, ai in vedere si recomandarile specialistilor privind alegerea unor corpuri de iluminat potrivite. O astfel de sursa de lumina aditionala, spre exemplu provenind dintr-o directie verticala – in functie de specificul camerei, vine la pachet cu mai multe sanse de a te simti relaxat, energic. Spre exemplu, corpurile de iluminat suspendate pot fi de efect in cadrul bucatariei.

Mai multe recomandari privind alegerile ideale in functie de fiecare incapere iti pot pune la dispozitie expertii in design interior. Daca nu stii spre cine sa te indrepti cu o astfel de necesitate, poti avea in vedere serviciile si solutiile puse la dispozitie de echipa Artbient, despre care poti afla tot ce te intereseaza aici: https://artbient.ro/.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.