Chinul fumatorilor

atomizerAcum ceva timp , vreo patru ani, mi-am propus sa ma las de fumat , ca multi altii la sfarsit de an… Cam greu, greu de tot ,nu alta. Ma mai zvarcoleam, imi spuneam ca nimic nu se compara cu otrava din tigara, ba evitam pe cat posibil pe cei care isi daruiau bugetul si viciul direct tutunului, ca si mine de altfel pana atunci.  Uneori ascultam pe altii care se lasasera ca si mine , si asteptam cu sufletul la gura sa visez cum fumez. Ceea ce s-a intamplat la scurt timp, si visele si-au aratat splendoarea, eu cu tigara aprinsa si plangand ca m-am apucat iarasi de fumat. Ma trezeam transpirat si rasuflam usurat de povara visului pacatos, bucurandu-ma in continuare de o noua zi in care aveam sa nu fumez. Si ajung la o performanta de care sunt invidiat de multi alti prieteni fumatori : Pot fuma o tigara sau doua si nu ma mai intereseaza ulterior ,mult timp tigara. Pot respira fumul de tutun fara sa simt nevoia de a fuma .

Insa dupa un timp , am vazut pe piata o noutate pentru cei carora viata fara tigara li se pare fara  nici un rost.  Aceasta era o tigara electronica . Curiozitatea imi dadea tarcoale si am indraznit sa trag cateva fumuri sau aburi mai bine zis dintr-o astfel de tigara al unui prieten, care se chinuia saracul sa lase tigara adevarata la schimb cu cea electronica.  Pe langa orele si consultatiile la psiholog, chinurile si rascolirile care-l macinau in disperarea de a se lasa de fumat, acesta imi spunea cu bucurie si aproape plangand ca a reusit cu aceste tigari sa-si indeparteze cumva pofta de celelalte …

Scepticismul a existat si a insistat asupra sa , la inceput, si parea sa nu poata inlocui niciodata tigara normala cu cea electronica niciodata. Spre surprinderea sa , alegand inspirat din gama de Tigari electronice Sailebao, si-a vazut in sfarsit visul ucigator ,pe sfarsite.  Astfel, putea sa fumeze si sa traga din tigara in orice moment, oriunde si cat isi dorea , cu certitudinea ca nu va mai deranja pe nimeni , nu va mai cheltui atatia bani pe tigarile normale si bineinteles sanatatea ,care  este cel mai important factor din viata unui fumator si la care trebuie sa ne gandim cu totii atunci cant cu sau fara voia noastra il dobandim.

tigari e Got

Una dintre cele mai apreciate game este cea de Tigari electronice EGOT.  Cu o garantie extinsa de 6 luni, tabachera eleganta  si o autonomie de 1200 de inhalari ( fumuri) e Got poate intrece orice asteptari pentru cei carora pana acum fumatul li s-a parut costisitor si deranjant pentru cei din jur. Aceste tigari sunt dotate cu ultima generatie de clearomizor, cantitate mai mare de aburi expirata , cu o aroma  curata si pronuntata. Bateria are o autonomie de 300 de incarcari si usurinta cu care tigara se poate curata poate face ca folosirea acesteia sa devina unul din accesoriile nelipsite din trusa sau buzunarul unui fumator. Pe langa gama de Tigari electronice Sailebao, pe Sailebao.Ro utilizatorii pot sa-si imbogateasca garderoba cu trabucuri si diferite accesorii cum ar fi acumulatori, atomizoare si chiar tabachere elegante si cu un stil  cat mai aproape de distinctia unei persoane ce se respecta.

Related Post

2 Comments on “Chinul fumatorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.