Cat de mult conteaza studioul unde lucrezi

Ofertele de angajare intr-un studio videochat sunt extrem de atractive, iar castigurile generoase sunt factorul principal pentru care tinerele isi doresc sa faca asta.

Gratie experientei indelungate, cunoastem toate detaliile despre videochat si stim cum se face performanta in acest domeniu. Ne place sa evoluam constant si avem o cultura a lucrului bine facut, astfel incat sa iti facem munca mult mai eficienta si mai placuta.

Si pentru ca studioul joaca un rol important in cariera ta de model, oferind o perspectiva asupra pregatirii tale si a ceea ce tu poti oferi membrilor, exista cateva aspecte decisive pe care este bine sa le ai in vedere cu privire la conditiile de lucru.

Training-ul intr-un studio videochat este esential!

Intr-un domeniu atat de dinamic precum videochatul ai nevoie de training permanent si indrumare. Training-ul este procesul de dobandire a noilor tale cunostinte, abilitati si atitudini necesare indeplinirii cu o eficacitate crescuta a jobului de model, atat in prezent, cat si pe viitor. Noi il consideram, pe buna dreptate, puntea de legaturi dintre tine si castigurile la care ai visat inca din momentul in care ai decis sa te angajezi aici.

Ne mandrim cu faptul ca avem o echipa profesionista de traineri cu o experienta de mai bine de 10 ani in industria videochat-ului care iti poate oferi in mod constant feedback cu privire la activitatea ta, pentru ca doar asa vei reusi sa cresti, sa evoluezi, sa te dezvolti din punct de vedere financiar si al personalitatii.

Cu ajutorul trainerilor Art Studio, nu ai cum sa nu reusesti tot ce ti-ai propus! Si spunem asta deoarece training-ul in videochat face diferenta intre incasarile fabuloase si castigurile mediocre.

Sfatul nostru: alege intotdeauna un studio videochat  care sa iti ofere training permament, care te promoveaza si iti aduce trafic. Art Studio le face pe toate!

Bonusurile in videochat

Una dintre cele mai puternice motivatii sunt bonusurile. Bonusurile ar trebui sa fie pentru tine un criteriu important pe care sa il iei in calcul inainte de a alege un studio videochat.

Atentie, insa, la studiourile de videochat care se afla la inceput de drum sau care nu s-au facut remarcate in aceasta industrie prin incasari. Ele nu iti pot oferi bonusuri pentru munca depusa, astfel incat sa te tina suficient de motivata.

Spre deosebire de alte studiouri, la noi bonusurile nu sunt fictive, ci chiar exista. Iti rasplatim pe deplin eforturile tale ca model  si stim sa iti apreciem performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem printre cele mai corecte si profesioniste studiouri de videochat din Bucuresti si prin intermediul sistemului nostru special de concursuri, care, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, te bucuri de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

Iti oferim cu mare drag bonusuri motivante de fiecare data cand ai o evolutie in  incasari sau in modul de lucru. La noi, nu trebuie sa ai performante fabuloase ca sa primesti bonusuri, deoarece pretuim implicarea tuturor modelelor.

De asemenea, organizam concursuri periodice, astfel incat fiecare model sa aiba o sansa reala de castig. Premiile difera de la un concurs la altul, constand fie in bani, discount-uri sau cadouri. Asadar, cariera ta in videochat este rasplatita din plin la Art Studio!

Notorietate pozitiva

Un alt aspect la care trebuie sa fii atenta inainte de a alege un studio videochat este legat de notorietatea sa. Un studio care detine notorietate pozitiva, crescuta, este un studio de videochat ce se bazeaza pe profesionalism.

Acest lucru iti da de inteles ca face o treaba exemplara, ca stie cum sa isi trateze modelele si stie cum sa obtina venituri fabuloase. Incasarile sunt cele care decid, pana la urma, notorietatea unui studio, iar cu cat studioul este mai recunoscut pentru incasarile pe care le are, cu atat si modelele sale vor castiga mai mult.

Este foarte important sa te indrepti catre un studio  care se bucura de o notorietate crescuta, si nu un ‘’no name’’. Noi nu ne ascundem in spatele taboo-urilor si suntem deschise in orice privinta, incepand de la staff-ul cu experienta, castiguri, bonusuri, programul flexibil, poti afla totul despre Art Studio!

Au scris despre noi cele mai mari publicatii online din Romania, iar testimonialele modelelor noastre spun totul. Incepe si tu, sau continua cariera alaturi de echipa Art Studio si devino un model respectat in cel mai motivant studio videochat din Bucuresti.

Articol redactat de agentie SEO DASEO.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.