Am scapat de un chin profund

0713-cropAm facut eu ce-am facut si m-am hotarat sa-mi fac un re- design al apartamentului , acum vreo 10 ani. Si cum se purtau fara dor si poate boltile peste tot, de eram in stare sa-mi daram si sufrageria , asa eram in pas cu moda de atunci. Mi-am pus, vezi doamne o bolta la bucatarie, mi-am deschis spatiul si daca tot am avut ceva confort, am zis, hai sa-mi mut si bucataria in balcon. Nu de alta , dar mai castigam ceva spatiu in apartament. Mut si instalatie  de apa, mut hota, mut teava de gaz,  si treaba este ok pana la un moment dat.

Daca tot mi-am luat atitudinea sa ma rasfat cu boltile din hol si bucatarie, zic ca m-am lafait destul si am o casa care sa aduca tot respectul celor ce vor veni si vor aprecia munca si rezultatul produsului finit.

Toate bune si frumoase. Intr-o buna zi , incerc sa-mi dezvolt singur aptitudinile de bucatar si da-i gateala… Unde mai pui ca trebuia sa prajesc si ceva peste, zarzavat si toate alte cele , numaidecat a  da zvon celor mirosuri…

Si toate mirosurile si miresmele mancarurilor ,, fine,, veneau dinauntru pana dinafara, asemeni unui izvor de ceai fiert, aromand intreaga planeta.

Mirosurile se invalmaseau in toata casa, asas ca singura solutie era sa gasesc ceva care sa ma ajute. O usa culisanta la bucatarie si as putea sa scap de toata tevatura de mirosuri . Asa ca am apelat la profesionistii in domeniu si am cazut de comun acord sa-mi fac o oferta din cadrul unor usi glisante pentru bucataria din balcon.  Cred ca cea mai buna idee in cazul meu a fost ideea unei usi glisante . O usa care m-a ajutat sa pun practic, o bariera intre mine , musafiri  si mirosul mancarurilor pe care urma sa le servesc.

Asa ca mi-am mai indeplinit cea mai arida dorinta a mea ( in materie de achizitie si amenajari interioare )  cea de montare a unei usi culisabile la bucatarie si cea de a ma lipsi de mirosurile demne de fast-food din toata casa…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.