3 tips & tricks: Cum sa te faci placut de cele mai bune prietene ale iubitei tale!

Daca nu ai cunoscut inca gasca de prietene a iubitei tale, trebuie sa stii ca acest moment va fi unul extrem de important. Fetele formeaza o comunitate unita, iar parerile celor mai bune prietene vor conta, intotdeauna, foarte mult pentru partenera ta. De aceea, este necesar sa te asiguri ca faci o impresie buna, inca de prima data cand le intalnesti. Citeste in continuare acest articol, pentru a afla cum le poti crea o parere pozitiva!

Iata 3 tips-uri pentru a le IMPRESIONA pe cele mai bune prietene ale iubitei tale!

  1. Prezinta-te corespunzator!

Inainte sa iti descopere personalitatea, prietenele iubitei tale iti vor observa, in primul rand, aspectul fizic. De aceea, inainte sa mergi sa le cunosti, intra pe https://www.bman.ro/ si comanda-ti cateva piese vestimentare noi, actuale si stylish. Nu uita sa te barbieresti, sa fii proaspat tuns si sa nu exagerezi cu parfumul. Femeile sunt, de asemenea, atente si la incaltamintea barbatilor. Tot la magazinul BMan.ro gasesti si pantofi de calitate, pe care ii poti comanda online. Asadar, ai grija ca aspectul tau sa fie unul impecabil, pentru a reusi sa formezi o parere foarte buna!

  1. Fii deschis, dar pastreaza limitele!

Exista o linie foarte fina intre a fi prietenos si deschis cu prietenele partenerei tale si a fi mult prea apropiat de acestea. O atitudine mult prea familiara poate ridica semne de intrebare, atat pentru iubita ta, care se va intreba daca nu cumva esti atras de una dintre prietenele ei, cat si pentru amicele sale, care se pot simti incomod. In schimb, daca vei fi inchis si nu vei interactiona suficient, acestea ar putea crede ca esti o persoana aroganta, dezinteresata sau chiar nepoliticoasa. Asadar, iti recomandam sa pastrezi un echilibru!

  1. Nu exagera cu gesturile romantice!

Chiar daca vrei sa le arati fetelor ca tii extrem de mult la iubita ta, este contraindicat sa exagerezi. Ati iesit intr-un grup si, de aceea, evita sa vorbesti numai cu partenera sau sa iti arati afectiunea din cinci in cinci minute, prin imbratisari sau sarutari pasionale. Acest gesturi pot fi considerate nepoliticoase si pot crea o tensiune neplacuta la nivelul grupului. Concentreaza-te, in schimb, pe conversatie si incearca sa fii spontan, natural si cat mai implicat.

Asadar, daca doresti sa le impresionezi pe cele mai bune prietene ale iubitei tale, pune in aplicare aceste sfaturi utile. In plus, nu uita sa fii galant si respectuos. Acestea sunt detalii pe care femeile le observa imediat si le apreciaza enorm la un barbat!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.