Un somn mai linistit cu Salterra

Cum ar fi sa te culci seara linistit si sa te trezesti mai obosit a doua zi de dimineata ? Multi dau vina poate pe munca depusa de cu o zi inainte, unii vor spune ca poate au mancat ceva mai tarziu , altii… Si motivele oboselii sau nesomnului ar putea continua din ce in ce mai mult.

Nu spun ca nu ar putea fi niste motive intemeiate , insa nimeni nu se gandeste la cat de deranjata este structura noastra osoasa, cat de incomod este statul indelungat pe o anumita parte a corpului si pe o anumita saltea sau canapea, pe care noi, din diferite motive am ales-o sa fie cat mai moale si mai lejera. Lucru pe care il voi contesta , eu personal , datorita unor exemple traite personal.

Cand ne-am mutat in apartamentul cel nou, bineinteles, primul lucru a fost un pat  mare, moale si ,, odihnitor,,. Dupa ceva timp, simteam mereu nevoia sa-mi intind spatele atunci cand coboram din pat. Coloana parca intepenea si eu trebuia sa o obisnuiesc cate putin sa revina la natura normala.

Dupa cateva analize si investigatii , am aflat ca pricina era acel pat ,, moale,,  , Din acel moment m-am gandit ca va fi nevoie sa-l schimb.  Nu l-am schimbat. Doar i-am facut cateva ajustari cu ajutorul unei rude , tamplar de meserie, numai bune pentru a schimba salteaua.

saltea mercury

Si nu cu orice fel de saltea ci una dintre cele mai bune saltele  ortopedice . O saltea care pe langa confortul pe care il ofera , ma ajuta sa revin in forta in fiecare dimineata, namaifiind nevoie sa fac diferite exercitii pentru spate pentru a imi relua activitatea .

Personal, recomand saltelele ortopedice de la Salterra, acum cu o perioada de 15 zile in care poti testa salteaua , indiferent ca este una cu spuma sau cu arcuri, poti cere sau descarca un e-book cu un sfat privind afectiunile spatelui pentru a te ghida mai bine in alegerea saltelei potrivite.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.