Un buchet cu viata

buchet 2Nu stiu altii cum sunt , dar eu ma feresc rau de tot sa fiu vazut cu o floare sau un buchet in mana. Nu conteaza pentru cine , insa imi vine greu de tot sa ajung pana la masina cu buchetul sau cu florile in mana. Cred ca cel mai pe plac mi-ar fi sa fiu cu persoana careia sa-i ofer direct la taraba si dupa … sa faca ce vrea..!!!  Asa sunt eu.

Ma mai ia valul cateodata si cu toata rusinea , iau cate o floare, fara nici un eveniment precis, doar asa, sa le ofer celor doua fete din viata mea , sotia si fetita . Chiar daca este cate o zi onomastica sau de nume ale uneia dintre ele, nu fac rabat si impart la doua… Dar , dupa cum am spus , incerc pe cat posibil sa fiu cu masina ca altfel privesc numai inainte si risc sa iau in picioare toate bordurile…

Cu toate ca nu ar trebui sa am absolut nici un complex asupra faptului ca umblu cu niste flori pentru a le darui cuiva drag, nu ?
specialitate_cos

A oferi flori este pana la urma  un gest  care , as spune eu, denota eleganta , dragoste si respect. Nu stiu ce ma impiedica sa fac o comanda atunci cand stiu ca sunt o gramada de magazine de profil care sa-mi usureze  atat sfiiala cat si efortul . Caut si gasesc o multitudine de oportunitati ale magazinelor online pentru deservire clientela in domeniul ofertelor de flori.

Dintre toate , imi atrage atentia unul mai special , Bouquets.Ro, un magazin care imi ofera posibilitatea sa aleg dupa mai multe  oportunitati , zile si aniversari.  Aici, ideile ti le faci singur. Poti fi impresionat de un buchet pentru  aniversari, zile speciale , nunti, botezuri, sau pur si simplu iti poti impresiona partenerul in cel mai placut mod cu un buchet de flori, aranjat intocmai pe gustul tau si al lui.

Bouquets.ro, livreaza flori in toata tara si este dedicat atat romanilor cat si strainilor din Romania care vor sa-si faca cat mai placuta starea si prezenta fata de cei dragi sau in afaceri. Asadar, siteul celor de la bouquets.ro este prezent cu oferte atat in limba engleza cat si in limba romana, asta aducandu-i un plus de prezenta si de siguranta in afaceri.

Alegerea buchetului, alegerea categoriei pentru care este oferit, ziua, personalizarea si ideea de a fi trimis in cele mai bune conditii , imi da curaj sa ma afirm si sa nu mai port grija unei ,, inca o zi cand trebuie sa cumpar flori din piata si sa vin acasa cu ele in mana, sa ma impiedic de orice bordura, prin cele mai laturalnice cotloane ale cartierului, numai sa nu fiu vazut pana intru in scara,,…

Stiu ca suna aiurea dar pentru multi dintre noi, chiar si acest lucru poate fi o povara…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.