Un birou curat si ordonat

logo point shop.Caut toata ziua printre hartii, le asez de colo colo, ma invart intre birou si scaun sau nu gasesc niciodata ce imi trebuie pentru a incropi un dosar. O agrafa, un capsator sau un perforator, imi fac zile fripte de fiecare data cand sunt nevoit sa ma intind peste doua birouri dupa ele. Cam asa era harababura din biroul unde lucrez cu jumatate de norma zi de zi cand nu sunt la serviciul cu cu norma intreaga.

Si cred ca nu sunt singurul, cu siguranta. Dar vreau sa pun ceva probleme dezordinii si inghesuielii. Imi propun sa facem ceva spatiu impreuna cu colegii de la birou. Sunt responsabil sa caut cate ceva  , sa mai depozitam din dosarele care nu ne mai folosesc si de care ne impiedicam mereu. Asa ca incep sapaturile si pe PointShop.ro, gasesc exact de ceea ce aveam mare nevoie. De acum, vechile dosare isi vor gasi locul in acele cutii de arhivare de la pointshop.ro. Deci, una dintre probleme este rezolvata.

Sa vedem cu ce ne-ar mai putea fi de folos magazinul online . Produsele de birotica si papetarie de pe www.pointshop.ro , utile atat la serviciu cat si acasa, se preteaza la a avea niste preturi destul de bune. Daca tot sunt aici si mi-am facut un cont, profit de preturile bune si ma gandesc ca niste caiete pentru scoala ii vor fi de folos copilului meu.

Imi aduc aminte ca cineva ma rugase mai demult sa caut ceva  preturi pentru niste laminatoare A4. Ei bine, cred ca cum ma pot tine de cuvant. Ii voi transmite un link si sper sa aiba de unde alege.

laminator hartie

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.