Un aspect mai ingrijit si o fata senina

Cateva alunite pe fata si pe gat, parul din nas sau din ureche, sensibilitatea fetei la barbierit sau diferite aparate de ras, pot fi fara nici o indoiala problemele  cu impact negativ asupra  aspectului unui  barbat. Cel mai mult , pe mine personal ma chinuie cateva alunite pe fata atunci cand ma rad sau pe gat atunci cand ajung pe scaunul frizerului.

Si cred ca nu numai eu ma confrunt cu probleme de genul. Imi tot promit ca am sa caut diferite solutii de fiecare data cand imi ranesc protuberantele fetei sau tenului. Cineva imi recomanda cauterizarea acestora insa cativa specialisti erau mai sceptici. Nu stiu de ce insa parca ma bucuram pentru faptul ca nu mai sunt nevoit sa ajung la cauterizare. Si cum am stat pana acum, mai pot sta mult si bine. Oricum, cine s-a obisnuit cu mine …Asa ca am renuntat la idee. Acum , ce sa mai , trebuie sa gasesc ceva …

Una dintre solutii ar fi achizitionarea unui aparat de ras electric pentru barbierit umed sau uscat . Cu siguranta mi-ar fi de ajutor si as putea sa ma barbieresc fara nici o grija , evitand lamele unui aparat de ras normal.

Totusi mai insist sa caut si un alt  aparat de barbierit usor si simplu , care aduce un fresh fetei si imbunatateste orice dimineata . Usor de incarcat , usor de folosit si ai la dispozitie minute bune de a-ti retusa aspectul parului si barbii dupa fiecare reincarcare .

PT877_16-U5P-global-001

Si parca nu as vrea sa las asa, ideile legate de aspect si ma uit si dupa  un aparat de tuns special , ideosebi din categoria aparatelor de tuns in serie sau de familie. Cateodata, chiar si retusul parului de pe gat care creste mult mai repede decat  podoaba mea capilara, aduce un aspect neplacut . Si atunci , cred ca totul se poate rezolva simplu si rapid cu unul dintre aceste aparate de tuns.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.