Tot ce vrei de pe un depozit online

Polistiren online este practic un magazin mai amplu, un fel de have a chance, Un loc in care inca mai poti spera sa gasesti un produs care sa-ti trebuiasca neaparat. De fapt, ce spun eu, daca ne angajam sa pornim o lucrare unica de anvelopare, de izolare a oricarui perete sau tavan din casa, aici este cea mai simpla cale de a evalua situatia.

Am avut o mare dilema in a alege marimea, grosimea unui polistiren pentru a-mi placa un tavan la subsol, deoarece odata cu aparitia anotimpului rece, incepea sa-si faca efectul si niscaiva igrasie, micegai si racoarea care ne alintau picioarele pana la nivelul gleznelor. Zis si facut! M-am inarmat cu rabdare, calm si bineinteles, un meserias care sa ma ajute sa-mi duc la capat ”marea lucrare”.

Pana la urma, omul care s-a oferit sa ma ajute a tot cautat si mi-a recomandat polistiren online, un site de profil de unde poti sa iti alegi materialul izolator dupa placul preferintelor.  Am ales din cel de 10 cm de la Adeplast. Daca tot ne bagam, ne bagam, nu? La subsol ma refer. Bine, si la calitate!

Odata ce ne-am terminat treaba prin subsol, tovarasul de munca imi recomanda si o izolatie pe sub parchet. Fac rapid cateva calcule si ma gandesc ca tot e invechit parchetul. Ma consult cu sotia si cadem de comun acord sa il schimbam. Nu inainte de a lua masuri si pentru izolatorul de sub parchet. Pana acum, aveam numai folia aia, stiti voi, care se punea sub parchet. Aia si betonul. Una din cauzele pentru care imi pleca centrala din doua in doua minute pe timp de iarna. Asa ca parchet nou, izolator nou. Si uite-asa, m-am pricopsit cu un polistiren extrudat pe dedesubt, parchet nou si inca ceva zile de munca pentru montaj. In schimb, abia astept sa vina iarna. Sa moara de ciuda, na!!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.