TinaR sau vorbind despre moda

Ca tot mai vorbeam despre ceva moda prin diferite articole , mai devreme sau mai tarziu, una dintre tendinte tot va trebui abordata in cazul si din cauza aceste veri. Care vara se pretinde a fi destul de capricioasa din punct de vedere meteorologic si nu face decat sa ne puna intre ideea de a purta sau a nu purta ceva de sezon. Acum te imbraci ca ploua, acum te dezbraci ca e canicula nevoie mare.

Si pentru a nu ma lungi prea mult in idee creau sa propun un nou brand cu un nou trend in materie de fashion , asa…mai de vara. Practic, iesiti in oras, tu si ea, vreti sa aratati cumva mai deosebit. Este  destul de simplu . Noile modele de blugi de vara de la TinaR pentru Ea , poate fi o alegere de succes de a fi adoptata in serile de vara, atunci cand intr-un parc, pe o banca , te poti relaxa , gandindu-te la cele mai placute lucruri. Bleumarin, albastru , casual sau conici, pot fi  de  efect in orice situatie . Se spune ca o haina comoda, poate duce la o gandire mult mai ampla si un psihic mai relaxant.

jeans tinar

Daca nu il uitam si pe el, i-am putea recomanda  sau sugera o idee din gama de camasi de barbati de la aceeasi TinaR . In carouri, slim sau culori diferite, camasile prezentate de TinaR pot aduce un plus de fashion in randul oricarui barbat care isi respecta gustul si opteaza pentru o prezentare mai buna in fata tuturor. Delicatetea, simplismul si ideea de modern, face ca TinaR sa se situeze in fruntea celor mai bune magazine de imbracaminte care livreaza fericire.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.