Scaunele potrivite pentru zona de bucatarie si living, inspiratie de la VDInterior.ro

Fiecare element care alcatuieste ambientul din locuinta este important si trebuie sa mizeze pe confort. Este valabil mai ales in cazul pieselor de mobilier, iar scaunele sunt din randul celor carora vei dori sa le acorzi o atentie mai sporita cand le alegi.

Fiecare spatiu, ca e vorba despre bucatarie sau living va necesita un anumit tip de scaune, care sa se incadreze atat in cerintele tale stilistice, cat si in nevoile functionale pe care de altfel trebuie sa le indeplineasca. Te va interesa inainte de toate ca dimensiunea lor sa corespunda cu nevoile spatiului, apoi tipul de tapiterie potrivit, materialele, dar si design-ul respectiv, cromatica lor.

Care sunt scaunele care corespund cu spatiul de bucatarie si living personal?

Pentru a stabili care sunt dimensiunile potrivite pentru bucatarie, te vei raporta la masa si dimensiunea ei. Daca si masa trebuie cumparata, tine cont de latimea sezutului in cazul scaunelor. In functie de modelul care te intereseaza, poate avea dimensiuni intre 39 si 48 cm. In functie de acestea te vei raporta si la lungimea mesei. Nu uita ca picioarele mesei ar putea sa limiteze spatiul, iar scaunele sa nu se mai incadreze intre acestea. Vei regasi solutii pentru scaune de living si bucatarie in portofoliul celor de la VD Interior, specialisti in productia de mobilier. Te vor incanta prin inovatia pe care o inglobeaza. Pentru ei fiecare model si produs are o poveste, deci ii poti lasa sa o scrie si pe a ta.

Departe de a fi modele comune, VDInterior.ro iti propune scaune din lemn masiv atat pentru spatiul de living, cat si pentru sufragerie. Daca vrei sa completezi incaperea cu alegeri stilate, atunci acesta este reperul tau. Ai avantajul ca exista posibilitatea de a le realiza si la comanda, in culorile dorite, respectiv invelite in materialele care ti se par mai potrivite, din randul optiunilor pe care ti le pun la dispozitie. Astfel, poti incerca ceva inedit, special care sa contureze cu succes aerul dorit in livingul tau.

Nu te sfii in a face alegeri mai indraznete, reprezentate de scaune cu un design mai impunator, de exemplu. Nu e genul de achizitie pe care o realizezi in fiecare zi, deci mizeaza pe ceva ce iti va pune in valoare spatiul si totodata iti va oferi durabilitate.

Te poti orienta spre cele cu spatarul lung complet sau dupa modelele cu spatar decupat, in functie de ce corespunde mai bine cerintelor tale.

Scaunele cu cadrul din lemn masiv sunt o alegere tot mai frecventa astazi, nu doar pentru ca sunt trainice, dar si pentru aspectul pe care il redau spatiului. Si in cazul acestora ai posibilitatea sa optezi pentru nuante diverse, care sa asigure echilibrul cromatic potrivit, respectiv care sa iti asigure si un confort vizual pe masura.

Intra pe VDInterior.ro si descopera modelele de scaune pentru living pe care ti le propun specialistii si nu ezita sa ii contactezi daca vrei sa iti ofere mai multe informatii vizavi de un anumit model.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.