Lenjerii de pat spectaculoase

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa privesc si sa studiez cu atentie aproape orice lucru dintr-o incapere in care ajung. Si nu cred ca este cineva sa nu faca la fel. Bineinteles, nu pun note vis a vis de locuintele sau imobilele anumitor persoane, insa nici nu pot convietui alaturi de unii care nu pun accent pe curatenie, gust si bun simt.

De multe ori, atunci cand merg in excursii sau concedii cu familia, prima mea grija este sa verific aspectul lenjeriilor, grupului sanitar si curateniei din camera. Asta asa, sa stau eu linistit. Si cred ca majoritatea suntem interesati de aceste aspecte care pe de alta parte pot afecta fara doar si poate starea de sanatate a noastra si a copiilor nostri.

Asta imi aduce aminte de acum un an, in vizita fiind la un prieten din copilarie, care locuia de mult timp in Ploiesti, si in camerele caruia am fost placut surprins sa admir niste lenjerii de pat deosebit de spectaculoase. Astfel, mi-am dat seama ca un om, daca vrea sa impresioneze, isi schimba inclusiv lenjeriile de pat, fapt care denota o atitudine de bun simt si eleganta totodata. Mi-au spus ca sunt dintr-o gama de lenjerii de pat Pucioasa, 100% bumbac si din oferta facea parte o a doua lenjerie gratuita.

lenjerii de pat

Deci era de genul 1+1 gratis. Mi s-a parut destul de cool, mai ales ca aveam in familie pe cineva ( colega de apartament) careia deja i se aprinsese cheful de shopping  a unor lenjerii de pat 3D. Foarte tare, zic. Merg in vizita si ma intorc cu lenjerii de pat.

Si pentru ca prietenii mei mai aveau inca trei lenjerii de pat outlet (cele gratuite, deh), s-au gandit sa ii mai domoleasca cheful sotiei, si ne-au facut cadou doua dintre ele. Ca doar nu ne-au invitat degeaba, si cum musafirii trebuie tratati cum se cuvine….

Related Post

2 Comments on “Lenjerii de pat spectaculoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.