Insaterm te invata sa alegi

bg_principalDupa cum bine se stie, vorba ca omul gospodar isi face vara sanie si vara caruta , poate fi cu siguranta una de bun augur pentru cei care nu vor s-o pateasca asemeni unui prieten apropiat. De vreo doi ani se tot plangea ca are diferite probleme cu centrala termica pe timpul iernii, ba scadea presiunea, ba crestea, ba avariile isi faceau de cap si becurile stateau numai aprinse , aratand cu incapatanare absoluta nefunctionare.

Pana si eu ma plictiseam de cate ori o reseta cand mergeam in vizita. Cu toate ca multi specialisti pe care i-a chemat intru ajutor disperat  l-au sfatuit sa o schimbe, de vreo doi ani se tot lalaia si amana achizitionarea unei centrale noi. Cat ar fi fost vorba despre bani, asta nu era o problema pentru el. Comoditatea era cea care il chinuia destul. Pana asta iarna , cand s-a dus. Da ,s-a dus de tot utilajul din perete. Cheama meserias, cere detalii, informatii.  Ba ca placa electronica nu se mai gaseste , ba ca nu se mai fabrica . Ca un facut , ,, defectul,, era ireparabil.

Eeei, Georgica, acum sa te vad. Sa te vad cand, cum si la ce pret iti cumperi tu centrala iarna si cat te vor costa toate accesoriile. Vorba era ca intr-o zi, maxim doua , treaba sa fie rezolvata, inainte ca Georgica sa vina sa stea cu gazda sau sa faca un foc in mijlocul apartamentului pentru a nu simti asprimea gerului.

Bineinteles, mai peste tot scumpete de preturi, marfa nu prea , si am fost nevoit sa intervenim si online. Ajutorul a venit la putin timp din partea  Insaterm , o companie specializata in comercializarea unor game de echipamente, utilaje , accesorii si piese de schimb pentru instalatii de incalzire, sanitare si climatizare.

Si cireasa de pe tort era reprezentata tocmai prin faptul ca renumita placa electronica pentru centrala Ferolli pe care amicul meu o detinea , era chiar acolo, pe site. Spre marele sau noroc, scapa de a cheltui cativa bani buni pe o centrala noua, in schimbul a celor 126 Euro , cat costa placa electronica.

A doua zi, stateam amandoi cu ochii pe afisajul centralei. Era o minune ca nu mai intra pe avarii , datorita INSATERM .

Related Post

2 Comments on “Insaterm te invata sa alegi

  • Interesanta poveste si de retinut rezolvarea acesteia. Ar fi interesant de stiut daca o centrala de apartament poate fi facuta ca pompa de recirculare sa functioneze atita timp cit este sub tensiune.

    Reply
    • Din pacate, sunt pe dinafara pentru a putea sa-ti raspund. Insa daca ceri o informatie celor de la Insaterm, cred ca vor fi in masura sa te ajute. Numai bine…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.