Excese cu moderatie

confuzieMi se intampla destul de frecvent dar nu zilnic , spre norocul meu, sa imi incep ziua prost. Ma trezesc aproape dimineata, aproape la aceeasi ora , cand suna alarma si bineinteles cand mi-e somnul mai drag , ma ridic in fund frecandu-ma la ochi insistent dar ii deschid tot mai greu, dau o privire in jur, dupa care , buimacit , ma ridic de la marginea patului si din doua ghinioane , unul vine sigur. Ori dau cu capul de un sifonier ori ma lovesc cu degetul mic de la picior in piciorul patului.

Acum doi ani, mi-am mobilat apartamentul. Si inconvenientul a fost ca exact cand m-am gandit ca daca tot am gasit un mobilier de calitate, sa iau piese , sa-mi ajunga o viata. Am luat prea multe. Pana si mobila de bucatarie am luat-o prea multa si prea numeroasa, in valtoarea ce ma apucase in acel moment. Preturile foarte bune, calitatea si aspectul asemenea si eu nu m-am putut abtine.  Doar bucataria, holul,sufrageria si baia au scapat destul de ieftin, insa in dormitor, am scapat situatia de sub control. Dormind singur, mi-am luat un pat de doua persoane. Desi nu am o garderoba atat de vasta, am luat un sifonier care se duce , hat, pe tot peretele.  Doua noptiere, o comoda pentru TV si colac peste pupaza , o masuta de cafea si un fotoliu pe care le-am asezat eu, frumos, langa balcon. As putea sa va descriu cum arata totul dar nu cred ca vreau. Si nici voi… Doar imaginati-va putin o aglomerare de obiecte inmultite la trei, cu garnitura de cucuie, degete vinete si unghii gata sa cada.

mutare mobila

In fine, designul interior, articolele, revistele si blogurile specializate nu au fost create chiar asa, numai de dragul pozelor. Inainte de a va amenaja o locuinta, faceti intai un plan , o schita si limitati-va doar la strictul necesar si folositor cu adevarat. Nu de alta , dar o comoda , fie ea frumoasa dar iti sta in drum, sincer, e doar o pierdere si nicidecum un castig.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.