Eleganta si confortul MobDeco

Este clar , practic si util atunci cand imaginatia si priceperea isi fac simtita aparenta pe o piata nu prea usoara si nu unica. Poate face parte din visul oricarui locuitor sa adere la confortul cat mai usor si lejer al casei sale. Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea celor care isi doresc un apartament sau o casa unica prin design sau amenajare , este mobilarea cat mai diferentiata fata de alte imobile.

Toti ne dorim sa ne simtim bine, confortabil , sa aderam la un spatiu cat mai larg in interiorul domiciliului. De multe ori suntem pusi in situatia in care sa  achizitionam aproape orice ne cade la indemana gen : mobilier, articole de design , decoratiuni, doar-doar este mai ieftin si se mai poate retusa pentru a atinge cumva perfectiunea interiorului de bun gust. Amplasarea, alegerea,marimea si contrastul in ton cu locuinta pot face o dezamagire sau o multumire fata de ce ne-am dorit.Toate acestea nu duc decat la dezamagirea si stresul pe care care il poate provoca un astfel de fapt.

De ce ? pentru simplul fapt ca nu toti cauta unde trebuie.

Un sfat despre un plus de rafinament adus in casele dumneavoastra ar fi  Mob&Deco .  Un brand tanar , specializat in totalitate,  profesionist care isi propune sa aduca si sa ofere o gama destul de vasta in industria designului mobilierului pentru orice tip de interior. Fie ca iti doresti o canapea, un pat, un fotoliu, Mob&Deco te va sprijini oferindu-ti astfel consiliere si sfaturi in toate fazele achizitionarii unui produs.

Ideea de baza Mob&Deco
logoPremium, modern, gama variata de produse : coltare, canapele,paturi. Mob&Deco isi propune sa fie amicul profesionist, volubil, relaxat, inteligent

Produsele Mob&Deco pun accent pe sistemele recliner,confort, tehnologie ( extensie, rabatare,masaj, etc.)

Unul dintre celebrele materiale care pot fascina si aduc o oaza mediteraneeana relaxanta este rattanul, material impletit obtinut din celebrele specii de palmieri.  Ideea de impletitura pe o canapea sau coltar face ca obiectul sa devina parte integranta din odihna si relaxarea oricarui locuitor  al casei.  Chiar daca vrei un coltar pentru un colt al tau in casa, pentru birou sau o sala de asteptare , una dintre recomandari ar fi  setul Rhodos  care aduce pe langa simplitate si eleganta de care este nevoie in imobil.

Mobilier-impletituri-naturale-RODOS-3_201.2

Bineinteles ca un interior, va fi obligatoriu animat cu cateva elemente decorative pe masura . Aici as recomanda elementele din sticla decorativa sau cea mai des folosita elementele din ceramica .

Decoratiuni-ceramica-Bullet-32_553.2

Decoratiunile din sticla  Ester  sau  decoratiunile din ceramica Bullet , pot da cu precadere o noua fata interiorului mult visat, relaxarii si odihnei…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.