Din top cu Elvila

Vine un timp cand incepi sa te cam uiti chioras prin casa , sa vezi si sa admiti ca toate sunt din ce in ce mai moderne , numai ale tale s-au cam invechit. Mobila unui prieten, comodele sau biroul din apartamentul sau casa ta par sa fie de domeniul unui trecut, glorios odata , prafuit acum.

Cam asa stau lucrurile in privinta designului mobilier . Lucrurile cu care te-ai mandrit candva,  par acum ceva ( cu anumite exceptii) cateva inutilitati , care cu siguranta nu mai pot fi cotate la acelasi nivel de acum cativa ani.

Biroul simplu este inlocuit acum de biroul complex , cu sertaras cu role pentru tastatura si loc special pentru unitatea PC-ului. Suportul pentru TV  sau comodele ieftine ,  poarta in constructie sisteme de rotatie sau diferite efecte care mai de care mai complexe si materiale usor de intretinut si lucrat.

comode

Unde altfel , daca nu la Elvila poti profita sau admira diferitele pise de mobilier cu cele mai  incantatoare finisaje , lucrate in asentimentul modernismului de ultima generatie.

Elvila, este de multa vreme una dintre cele mai bune cotate producatoare in materie de mobilier. Ideala pentru cei care isi doresc achizitionarea de biblioteci la preturi mici, sau doar un simplu suport sau birou , de a aduce modernul intr-un coltisor care  necesita o schimbare .

scaune bucatarie

Nu este de neglijat nici spatiul din bucatarie , unde mai toate cele necesare pregatirii bucatelor necesita a fi incorporate pentru a obntine cat mai mult spatiu sau confort. Mese sau scaune de bucatarie, accesoriile pentru sufragerie sau dormitor de la Elvila, toate isi merita pe deplin respectul sau locul in caminul oricarei familii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.