Construiesti musai cu Arabesque

Conceptul de curat, nou si inovator poate fi unul dintre cele mai strabatute pe parcursul oricarei perioade si amenajarii unei locuinte sau spatiu. Idei de a folosi un anume tip de var, anumite materiale de constructii, raportul calitate-pret, sunt cele mai discutate si dezbatute in acest sens.

Sa fiu sincer, mi-am adus aminte de prima data cand mi-am renovat locuinta. Materiale scumpe, nu prea gaseam ce imi doream , improvizatii si amestecuri de vopsele care mai de care, materiale de ultima ora nu prea isi facusera simtita prezenta ( la noi in tara). Ce mai, m-am cam invartit in jurul cozii.

Pana la urma, dupa vreo cativa ani, am descoperit ca  materialele de care aveam nevoie , erau chiar sub nasul meu. La Arabesque.ro ,  am gasit aproape tot ceea ce imi trebuia pentru a imi usura munca , atat mie ( datorita ofertelor si calitatii ) cat si meseriasilor , datorita calitatii si usurintei de manipulare si folosire. Atunci am reusit intr-adevar marea renovare, incepand cu capitolul care conta cel mai mult. Izolatiile interioare si exterioare ale peretilor apartamentului. Am ales vata bazaltica isover de la Arabesque, utila  pentru tot felul de izolatii fonice si termice .

Vopseaua lavabila de interior, s-a dovedit a fi destul de eficienta si de a da o nota de confort si lejeritate  tuturor interioarelor casei.  Si nu doar intr-o simpla culoare. Am trimis doar un mesaj si in scurt timp am fost sunat de un angajat care mi-a oferit consiliere in alegerea culorilor de vopsea si diferite tipuri de oferte personalizate din paletarul de culori .

colorare vopsea

Arabesque poate fi inclus cu siguranta printre cei mai activi si mai eficienti distribuitori de materiale de constructii.

Related Post

One Comment on “Construiesti musai cu Arabesque

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.