Atentie la Bilancia

Lichide, apa si deshidratare. Acestea sunt cele mai cautate idei de mentinere a organismului in aceasta perioada in care ajunge sa scoti doar capul pe geam si sa simti cum te topesti.  Perioada in care deschizi cel mai des frigiderul, cauti ceva racoritor si ameliorator pentru corpul tau. Cum parca satul de vechile obiceiuri, caut pe net ceva nou, ceva legat de hidratare si bauturi pe canicula.

sifon

O pagina al magazinului online Bilancia, imi aduce  in fata cateva articole si  accesorii bucatarie care se pare ca reusesc sa aduca racoare si sa faca deliciul unei zile racoroase. Aici , ai oportunitati de a gasi cateva din ustensilele cu care sa-ti satisfaci pofta de bauturi racoritoare si mentinerea lor in cele mai bune conditii. eu unul eram un deosebit fan al sifoanelor. Aici am gasit un sifon modern pentru apa gazoasa , cu capsule , care  dupa cum arata pot spune ca mi s-a si facut gura apa cu gandul la putin acid …

storcatorul de citrice  din storcator citriceotel

Pe langa accesoriile de tip gazos, aduc in prim plan gustul de fructe care se obtine destul de simplu si usor cu , cu finisaj cromat. Mmm, gustul placut al sucului de fructe proaspete  pot aduce o noua senzatie de prospetime si vitalitate organismului pe timp de canicula.

Blenderul  Total Blender , imi atrage atentia cu numeroasele si selectivele operatiuni de care dispune.  Dupa modelul totul in unu , Blenderul poate fi folosit in special in prepararea de milkshake, piureuri, aluaturi si bineinteles, ca tot am luat vorba despre racoritoare, la prepararea de sucuri proaspete si diferite mixuri de inghetate.

Si cum altfel sa-ti primesti musafirii , daca nu cu o sampanie tinuta in stilul modern in frapiere cu gheata , realizate dupa cele mai trend materiale si dimensiuni, otel inox sau aluminiu, cu picior sau fara, in functie de gusturi.

Sper ca am reusit sa aduc in valoare cumva , cateva dintre beneficiile produselor cu care cumparatorii vor fi rasfatati pe paginile magazinului de accesorii bucatarie Bilancia.

Related Post

One Comment on “Atentie la Bilancia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.