Alegerea unei camasi in functie de destinatia utilizarii

Sincer, nu am cochetat niciodata cu ideea de a purta camasa in mare parte din timp. Stiu ca uneori, sunt locuri de munca care impun o astfel de tinuta, sunt oameni care sunt dependenti de a purta o camasa, atat pe strada cat si acasa, la serviciu dar si in comunitate. Nu mai spun ca am avut ocazia sa vad si oamnei care pe langa camasa, purtau in casa si cravata. Dar asta este alta poveste de transpunere a elegantei.

Camasa poate fi chiar o parte frumoasa din completul accesorizat a imbracamintei, avand o conotatie de excelenta a celui care o poarta. De aceea, se poate regasi atat in tinutele aristocrate, de gala, la evenimente importante, accesorizata de altfel si cu butoni sau nasturi care sa faca obiectul elegantei si notorietatii.

Daca nu ai gasit modelul sau marimea potrivita pe nicaieri, poti arunca o privire si pe https://www.felamo.com, pentru a face o comparatie si de ce nu, poate chiar aici vei gasi modelul care te reprezinta.

Insa in ultimul timp, se pare ca portul camasilor s-a dedicat si mai exclusivist in latura casual, sport. Astfel, camasile au inceput sa caute nuante mai colorate, materiale mai elastice, purtate pe deasupra, fara a fi bagate in pantalon asa cum era obligatoriu cu celelalte. Cele mai cautate acum, par sa fie acele modele mai multate, de tip slim, care scot in evidenta corpul bine lucrat, pentru a face o impresie cat mai buna celor din jur.

Bineinteles ca nu poti avea burta sau deficit corporal sa poti purta acest tip de camasa, si aceasta trebuie aleasa cu grija..Daca totusi esti mai bine facut, ar trebui sa stii ca iti trebuie o camasa marime mare. Asa, vei putea sa iti personalizezi stilul de decenta in modul de organizare a garderobei tale.

In ceea ce ma priveste, tipul de camasa care imi place cel mai mult, este acea camasa din bumbac, mai casual, purtata pe timpul verii. Este foarte racoroasa si aduce destula comoditate pielii si corpului in general. Bineinteles, sunt si alte diversitati de camasi care vor trebui adaptate la tipul de eveniment sau anotimp.

Chiar si aceste camasi trebuie sa fie aent ingrijite, deoarece se pot deteriora rapid daca nu sunt respectate cateva reguli de spalare, purtare, calcare.

[junkie-alert style=”grey”] Folositi apa calduta sau rece sub 30 ° C si stoarceti usor. Intoarceti pe dos si nu uscati hainele in lumina soarelui.

Hainele trebuie sa fie uscate cel putin pe sfert inainte de a le calca. Temperatura de calcare recomandata este de la 100 ° C la 180 ° C, in functie de tesatura.

Setarea pentru abur ar trebui sa fie la maximum, deoarece matasea necesit? multa umiditate. [/junkie-alert]

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.