O lumina mai eficienta

Deseori , am avut ocazia sa circul prin cateva orase pe timpul noptii si sa am impresia de o lumina in care sa nu am  nevoie absolut deloc de farurile masinii . Uneori, ai impresia ca poti sa citesti linistit o carte pe o banca, sa te plimbi sau sa admiri acele becuri care lumineaza aducand in valoare o lumina linistitoare.

Secretul acestor lumini este un iluminat stradal, iluminat cu led , unul din factorii care aduc un plus de modernism, un plus de economie si o inovatie de ultima ora.

Toate aceste tipuri de iluminat cu led se pot faca atat pe strazi, in parcari sau in magazine. Iluminatul cu led poate face o economie de energie de pana la 90% , o durata de viata de pana la 50.000 ore si o paleta cat mai combinata de culori.

Una dintre firmele cu experienta in a face posibile aceste proiecte, este  Electromax.ro , care pe langa realizarea acestor forme de iluminat , mai comercializeaza si diferite articole  din domeniul iluminarii cu led-uri.

iluminat universitate

Pe langa toate accesoriile oferite,  in portofoliul celor de la Electromax, intra numeroase proiecte realizate in diferite locuri si orase din tara. Dintre acestea se face cunoscuta iluminarea exterioara a Universitatii Victor Babes din Timisoara, diverse hoteluri de pe litoralul romanesc, fantani arteziene si multe alte locuri care pot aduce un plus de relaxare dar si economie in reducerea costurilor la energie electrica prin iluminatul cu led.

iluminat litoral

Pentru toate acestea , pe siteul electrolux este pus la dispozitie si un intrerupator crepuscular, care poate comuta alimentarea unui grup de balize printr-un releu.

Dintre produsele comercializate de acestia se pot gasi la preturi destul de avantajoase diferite proiectoare pentru iluminatul stradal, pentru iluminarea pistelor de aeroporturi, iluminat interior si exterior dar si iluminat comercial sau industrial.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.