UPS, vine Iarna

ups-centrale-termice.jpgDa, da , da. Este vorba despre www.centraleieftine.ro/ups-centrale-termice/ care poate fi o solutie pentru problemele aparute pe timpul rece. Ploaia de toamna, lapovita dinaintea iernii si iarna, ultima care ne face pe alocuri ba fericiti- ba dezamagiti.  Fericirea pentru culoarea minunata de alb imaculat,  si dezamagirea pentru pretul piperat si caldura care este parca din ce in ce mai greu de intretinut . O grija in plus care face fruntea oricarui platitor de taxe si impozite existent in Romania sa-si increteasca putin ridurile fruntii cand vine vorba de frig si  confortul care din cald devine usturator. Centralele consuma tot mai mult , reviziile tot mai dese si la pret pe masura. Nu de multe ori se intampla ca datorita gerului , instalatiile electrice sa cedeze  si centrala aiba parte de diferite socuri sau probleme tehnice . Si atunci , cand este vorba de schimbat vreo piesa sau de reparat, iti dai seama ca mai bine investesti intr-o centrala noua sau … mai bine alta…

Cei care au, bravo lor. Care nu au , ii dau cu ,,show me,, la cautarea de anumite surse de caldura, calorifere, resouri sau centrale ieftine, daca se poate cat mai ieftine. Deh, romanul nu-i nici zgarcit , nici gingas. Doar calic si-atat… Si… unde mai pui ca de unde are , de unde n-are, tre’ sa-si faca rostul la acoperamant.

Care pe net, care printre tovarasi, care pe unde se mai orienteaza, cert este ca pe undeva trebuie sa existe o portita de scapare si sa fie toata lumea multumita.

Pentru cei care tot mai cauta inca si nu au gasit , am cautat si am gasit eu.  Am gasit un UPS. UPS la modul sincer , adica asa le cheama. Ups este accesoriul ideal pentru o centrala, fie pe gaz sau pe lemne, care are un important rol de reglare, protectie si alimentare corecta , practic un acumulator de energie. Pe www.centraleieftine.ro gasesti orice produs care iti poate fi de ajutor atunci cand vrei ca centrala sa-ti functioneze la cel mai oportun si eficient mod.

Ups centrale

Ups , este practic o sursa de alimentare neintreruptibila sau pe intelesul tuturor o baterie alternativa , de rezerva. Un aparat care asigura alimentarea de urgenta atunci cand curentul electric este intrerupt. Asemeni spitalelor de urgenta care au o centrala alternatoare atunci cand energia electrica principala nu mai functioneaza , acelasi lucru se intampla si la UPS.  Acest alternator ofera un sistem de alimentare auxiliar care tine rolul unui generator de rezerva  si va oferi intotdeauna protectie impotriva intreruperilor de curent electric prin functiile sale de stocare a energiei in baterii. In conditiile de supraconsum, ups centrala termica , furnizeaza energia necesara pe care o inmagazineaza. Acest minunat si evident indispensabil acumulator va scuti orice proprietar de centrale de lipsa de energie electrica.

Acest ups are capacitatea de a alimenta consumatori pana la 300 W cu o autonomie de functionare cuprinsa intre 1,5- 16,8 ore, in functie de capacitatea acumulatorilor folositi si puterea consumatorului la care este adaptat…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.