Stop insectelor in casa

Vara, caldura si multa voie buna . Anotimp care iti face viata parca mai frumoasa la rasaritul soarelui dar aproape un calvar la apus si seara. Bineinteles, ma refer strict la cei care isi impart nivelul si traiul in draga urbe , la un etaj mult superior . De multe ori, vad numerosi vecini care locuiesc la etajele superioare ( eu locuiesc la parter , asa ca nu prea am de ce ma plange) multi dintre acestia isi faceau plimbarea de seara sau pur si simplu se racoreau in fata blocului pana seara tarziu, in jurul orei 24.00 .

Pe mine unul, sincer, caldura nu ma prea deranja. Alta era problema cu care ma confruntam . Insectele. Musculite, tantarasi, fluturasi si alte ganganii , apucau cu bucurie drumul spre minunatul camin, ajungand sa impartim acelasi spatiu comun. Cand mi-am pus geamurile de termopan, au venit la pachet cu niste plase (chipurile de tantari). Ma gandeam ca toate problemele se vor rezolva asa, din prima. Cu plasele trase si parca ,, imi cam luam plasa,,.. Tantarii erau mereu prezenti cu bazaitul insuportabil , obrajii rosii de cat ma palmuiam si bineinteles, cate o pata se ivea pe pereti cand nervii mi se intindeau la maxim, plesnindu-i cu ce imi venea la mana.

Stateam si ma minunam cum si pe unde se puteau infiltra aceste mici ganganii. Intr-o seara , aflandu-ma in fata geamului cu plasa pusa , am facut marea descoperire . Pe langa faptul ca plasa se destramase putin pe la margine cei mai mici tantari, incercau si chiar reuseau sa intre prin ochiurile relativ potrivite pentru a permite accesul acestora. Aha !!! Deci buba pleca de la plasa care ,, mi-am luat-o,, de la maestrii termopanelor.

Cateva zile mi-am tot facut griji si incercam sa tin geamurile deschise doar pe timpul zilei. Dar parca aerul curat era tot la venirea serii si  riscul la care ma supuneam era inevitabil. Fara sa mai stau pe ganduri, am cautat informatii pentru achizitionarea unor plase antiinsecte , care sa provoace un stop perfect intre mine si tantari sau orice alta insecta nedorita.

Pe Hellfenstner.com am gasit exact ceea ce-mi trebuia pentru a-mi rezolva problemele. Specializati in tot ceea ce inseamna designul si utilizarea cat mai moderna si eficienta  in materie de ferestre, usi, rulouri, jaluzele,  ma gandesc ca pot profita eficient si de mult doritele plase pentru insecte .  Produse din fibra de sticla ignifuga, acestea pot rezista la intemperii si la actiunea razelor solare. Si se pot realiza exact la dimensiune si in formele cerute de clienti, fixe, cu balamale sau cum le vad eu mai eficiente, de tip rulou .

Asa ca va doresc o vara placuta…!!!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.