Scopul nostru – Natura

De multe ori ajungem in situatia in care sa ne regasim intr-un loc , in care natura sa ofere tot ce are ea mai frumos. Gandurile noastre s-ar limpezi, idealul ar fi mult mai indraznet si orice alte idei devin posibile atunci cand gasim in aer liber tot ce ne dorim de la natura. De cele mai multe ori, pentru unii ,, oameni,, exista un fenomen ciudat, al Nepasarii, care se manifesta prin faptul ca se plang de raritatea locurilor frumoase, iar cand l-au gasit, acel loc arata dezastruos dupa plecarea lor.  Cat ne ia sa avem o punga sau un sac menajer in care sa adunam tot ce nu ne mai foloseste , ( sigur nu murdarim portbagajul ) si sa le aruncam in locurile special amenajate ? Putin , practic aproape nici nu simti…Cat costa un sac menajer ?

  Putin, foarte putin,
Inchipuie-ti  cum ar fi atunci cand iti vezi copilul bucurandu-se de verdele din jur, cum esti tu atunci cand mergi la pescuit si natura te rasplateste asa cum vrei,  cat de mult conteaza sa respiri aerul si parfumul copacilor din imprejurimile locului in care tu,  la randul tau, ca un ocrotitor, va trebui sa-i dai naturii ce-i al ei.

Daca iti doresti acelasi lucru, fii alaturi de Zibo.ro , care demareaza in tromba un proiect  pentru scoli , licee si gradinite, care include actiuni de colectare a Pet-urilor de Aqua Carpatica .
– Pentru fiecare  500 de pet-uri, scoala participanta va primi cate 50 de caiete si 50 de pixuri.
– Fiecare scoala participanta va primi o presa de reducere a volumului de pet-uri. Despre acest proiect va puteti documenta in categoria Discutii din siteul Zibo.

Alta actiune din cadrul Scoala pentru o Romanie Verde , este aceea de colectare a hartiei,
COLECTAM HARTIE SA PLANTAM 1.000.000 DE COPACI,
unde pentru fiecare 10 t de hartie, scoala participanta va primi 1000 ron. Pentru inscriere si detalii, puteti accesa sectiunea Discutii de pe zibo.ro.
Si nu in ultimul rand, sup sloganul ,, Un Copil, un Copac,, in Aprilie 2013 se vor planta cei 1000.000 de copaci
Asadar, felicitari Zibo, multumiri blogalinitiative pentru implicare si promovarea proiectelor de acest fel…

Related Post

2 Comments on “Scopul nostru – Natura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.