Rafturi metalice inseamna protectia mediului si economie

La inceputul fiecarei primaveri faceam curatenie in pivnita si imi placea sa stau pe langa bunicul fiindca imi spunea povesti cu haiduci, despre razboi si salbaticii care trecea prin tara noastra, iar de frica lor oamenii din satul nostru se ascundeau la Piatra Verde, o pestera situate intr-o rapa la care se ajungea foarte greu si care avea intrarea mascata de o stanca uriasa imbracata in vegetatie.
Oamenii se strecurau cu greu acolo, dar erau siguri ca isi salveaza viata in acest mod.

Bunicul ar fi fost fericit sa traiasca astazi, cand exista rafturi metalice fiindca ofta mereu cand vedea cate scanduri trebuie sa inlocuiasca si cati copaci trebuie sa mai taie si sa ii transforme in cherestea sau in stalpi de sustinere pentru a pune la punct rafturile din beci.
Asa au disparut pe rand nucul falnic din gradina (pe vremea cand nucii se puteau taia si fara autorizatie speciala), ciresul salbatic, tot ce putea fi facut scandura. Nu puteam sa punem mereu stejar la rafturile din beci, in plus, bunicul ale carui maini tremurau si erau noduroase si nesigure, greu reuseau sa bata cuie in scandura de stejar.
-Of, iar omoram un pom si cresc atat de greu, spunea cu amaraciune bunicul!
Ii citeam tristetea si groaza ca gradina va ramane goala curand, in ochii sau obositi.

Cu rafturi metalice nu esti obligat sa sacrifici pomi falnici, unii dintre ei aflati pe rod! Reparatiile anuale istovitoare inceteaza, fiindca aceste sisteme de depozitare nu se macina in timp, nu putrezesc de la umezeala, nu sunt roase de carii, nu cedeaza sub poveri si nu se umplu de mizerie, fiindca pot fi spalate de cate ori se doreste acest lucru.
Rafturile metalice iubesc si protejeaza mediul. Afirm acest lucru cu toata convingerea, chiar daca le personific. Ele nu deranjeaza deloc natura, mai ales ca au o longevitate foarte mare si pot fi reconditionate.

Bunicul ar fi fost scutit de corvoada de a repara in fiecare an rafturile, de a masura de 3-4 ori inainte de a taia cu ferastraul, fiindca pe atunci nu existau ferastraiele electrice.
Ce fericit ar fi fost bunicul sa vada ca avem rafturile din beci de 5 ani si nu s-au schimbat deloc! Nu au ruginit, nu s-au indoit si nu se mai rup cu merele sau cartofii pe ele.

Colaborarea cu Storeexpert.ro este deosebit de benefica fiindca:
-operatorul de vanzari ofera consultant gratuita. Te asculta rabdator, sa vada de ce ai nevoie si te intreaba daca nu iti doresti un specialist la fata locului care sa masoare cu atentie, dar sa si proiecteze cu pricepere sistemul de rafturi. Daca pentru gospodariile individuale merg cele pentru magazine, societatile mari au nevoie de rafturi drive-in sau depozitele cu produse lungi si diversificate de sistemul cantilever.
-in afara de proiectare, montare si aducerea rafturilor la adresa indicata, se poate solicita si mentenanta sau reparatii, daca este nevoie de ele.
-preturile sunt oneste raportate la durata mare de viata a rafturilor, la rezistenta lor si la mentinerea aspectului. In acest magazin, oricine poate gasi rafturile de care are nevoie, cu banii de care dispune fiindca in cazul in care nu dispune de finante sa cumpere rafturi metalice noi, poate achizitiona second-hand, le poate inchiria sau lua in leasing.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.