Lumea verde

Incepand cu 1 Octombrie 2012, in cadrul proiectului ,,Scoala pentru o Romanie Verde,,  se vor putea inscrie judetele care au in componenta minim 10 scoli ( licee,gradinite) . In cadrul acestui proiect vor fi organizate actiuni de :

  • colectare hartie
  • colectare de Pet-uri  numai Agua Carpatica
  • ecologizarea raurilor din orase
  • Ziua Impaduririi -sub sloganul ,, Un copil,un copac,,

Tot in cadrul acestui proiect se vor desfasura actiuni de colectare a PET-urilor de Aqua Carpatica, un proiect initiat de Zibo.ro.

Scoala care va strange 500 de PET-uri, va primi 50 de caiete si 50 de pixuri. Se vor distribui prese pentru pet-uri fiecarei scoli participante pentru a reduce volumul pet-urilor colectate. Pentru a solicita aceste prese , intrati in sectiunea Discutii pentru a preciza scoala si adresa.

Pe timpul desfasurarii campaniei, scoala care a strans nr. de PET-uri va trimite un e-mail la adresa : eco@zibo.ro

Acestea vor fi ridicate in cel mai scurt timp. Pentru a incuraja si mai mult actiunile copiilor , celor 3 copii mai merituosi li se vor face poze care vor fi incarcate pe Zibo.ro. Caietele si pixurile pentru cele 500 de PET-uri colectate vor ajunge in maxim 3 saptamani.

Pana atunci nu ramane decat sa avem cat mai multe scoli inscrise si mult succes in realizarea  deplina al acestui proiect.

,, Spor la Colectat,,…!

Related Post

3 Comments on “Lumea verde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.