Casa, dulce casa

Cati dintre noi nu ne-am imaginat, cum am vrea sa arate sau cum ar putea arata ,,Casa Noastra,,. Cati dintre noi, am trecut pe langa multe dintre casele cu atitudine din orasele noastre fara sa dam importanta designului sau tehnologiei de ultima ora, imbinate deseori cu stilul rustic sau modern ? Acum cativa ani, poate ar fi fost mai greu sa gasesti materiale pentru a-ti realiza proiectul propus si visat.  Acum, visul poate deveni o dulce realitate si usoara prin contributia unuia dintre cele mai cautate magazine online, cu care sa-ti pui ,,Piatra de Temelie,, si anume PiatraOnline.ro. Atunci cand vizitezi produsele celor de la RockStar Construct,  imaginatia iti joaca diferite feste, luand-o razna spre gradina cu :

fantana arteziana

Fantana din Gradina

Gratarul de nelipsit –  din piatra naturala, finisata sau nu,fara de care mediul din jurul casei nu ar avea sens

La gratar

Interiorul – finisat cu caramida aparenta sau piatra decorativa , unde simti ca ai tot timpul din lume sa te regasesti.

Finisaj interior

 

Si cum altfel sa-ti personalizezi interiorul daca nu continui pana jos de tot, in  Crama unde vinul select va arata asemeni celor vechi, in suporturile din Piatra decorativa  Mandras.

S-ar mai putea spune mai mult despre magazinul  Casa de Vis dar cel mai indicat ar fi o vizita pe siteul celor de la PiatraOnline.ro

Related Post

One Comment on “Casa, dulce casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.