Alegerea corectă pentru construirea unui atelier

Aveți nevoie de spațiu pentru a vă depozita utilajele agricole, maşinile şi camioanele? Dacă aveţi o firmă sau conduceţi o companie şi  doriți mai mult spațiu, un atelier din metal prefabricat este opţiunea ideală către un spațiu de lucru mare, care este proiectat special pentru dvs. Indiferent de modul în care intenționați să utilizați atelierul dvs. prefabricat, procesul de construire atelier începe cu planificarea proiectului.

Construcția unui atelier poate fi complexă, dar nu este dificilă. Planificarea atentă și alocarea unui buget pot produce o structură accesibilă și confortabilă indiferent de scopul pe care îl aveţi.

Bugetul

Înainte de a lua decizia de a construi un atelier, decideți cât doriți să cheltuiți, astfel încât să vă cunoașteți limitele.

Pentru construcția unui atelier trebuie să aveţi în vedere costul cadrelor primare și secundare, pereţii şi acoperişul. Apoi puteţi să adăugați accesorii, cum ar fi ferestrele și ușile.

Aveți câteva opțiuni pentru construirea atelierului. Decideți dv. detaliile de finisaj: extra izolaţie pentru atelierul dvs. pentru ca angajații să lucreze în permanență în condiții bune. Achiziționarea unui sistem de construcții din oțel prefabricat, care vine cu elemente și panouri pre-tăiate și precomprimate, elemente de fixare și personalizare efectuate în fabrică.

Dacă luați în considerare diferența dintre timpul de construire al unui atelier din metal și un atelier convențional, veți găsi că o soluție de construcție prefabricată va fi mai rentabilă. Timpul până la finalizare este mai scurt și veți plăti mai puțin în comparație cu o construcţie din alte materiale.

Stilul contrucției

Stilul contrucției pe care îl alegeți ar trebui să corespundă atât utilizării, cât și esteticii. Poate doriți să duplicați aspectul construcțiilor din apropiere sau să alegeți un anumit tip de linie de acoperiș pentru climatul dumneavoastră. Dacă nu doriți ca atelierul dvs. să arate ca o construcție metalică, aveți la dispoziție o varietate de accesorii și acoperiri exterioare pentru a vă construi atelierul şi a-l face să aratate aşa cum doriţi.

Obţinerea permiselor

Cele mai multe municipalități solicită o varietate de autorizații pentru construirea unui atelier. Legislațiile de zonare și codurile de construcție dictează locul în care puteţi ridica un atelier și ce tip de structură poate fi plasată pe teren.

Întrebări pe care trebuie să vi le puneţi înainte de a construi un atelier:

  • De cât de multă izolație aveți nevoie?
  • Ce tip de ușă doriți?
  • Veți avea nevoie de o ușă largă de tip garaj sau de o ușă mică doar pentru acces?
  • Veți avea nevoie de iluminatoare pentru a aduce lumină suplimentară sau de lumină naturală?
  • Câte ferestre doriţi? Lumina naturală poate face un atelier mai confortabil.

Firmele de construcții din oțel vă pot oferi un inginer de proiect sau un manager și, de asemenea, vă pot ajuta în obținerea autorizațiilor corecte. Halele cu structură metalică din oțel galvanizat sunt potrivite atât pentru IMM-uri, cât și pentru mari corporații industriale, astfel puteți alege dimensiunea de care aveți nevoie.

Asamblarea atelierului

Atelierul dvs. va fi ridicat într-un timp foarte scurt, cu minim de deranj pe șantier. O construcție metalică este mai bună decât construcțiile din beton în ceea ce privește timpul de montaj și durata de viață operațională.

Contrucțiile din oțel sunt rezistente la foc și alegerea de construire atelier vă va da o zonă de lucru confortabilă unde totul va fi exact acolo unde aveți nevoie.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.